Αρχίζει αύριο το φάιναλ-φορ της Ευρολίγκα γυναικών- Στην Γαλατά το Γιούροκαπ

Αύριο στην πόλη Σοπρόν της Ουγγαρίας θα αρχίσει η μεγαλύτερη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού γυναικείου μπάσκετ σε επίπεδο συλλόγων. Οι τέσσερεις καλύτερες ομάδες της ηπείρου μας, με μερικές από τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου, αναμετρώνται για το στέμμα της πρωταθλήτριας.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ντυνάμο Κουρσκ, το μεγαθήριο Εκατερίνεμπουργκ που πρόσθεσε στο ράστερ την τεράστια Μάγια Μουρ, η νέα μεγάλη δύναμη κάτοχος του Γιουροκαπ Γιακίν Ντοκού και τέλος η έκπληξη, καθώς πέταξε έξω την Φενερμπαχτσέ, οικοδέσποινα Σοπρον. Τρεις Ισπανοί προπονητές και ένας Τούρκος είναι οι… καπετάνιοι. Υπάρχει και αυτό το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη από παίκτριες και προπονητές πρώτης γραμμής.

Στην Γαλατά το Γιούροκαπ


Η Γαλατασαράι κατέκτησε το Γιούροκαπ των γυναικών για το 2018. Η ομάδα της Μαρίνας Μάλκοβιτς που έκανε μια κακή Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας κατέλαβε την όγδοη θέση, έχασε 72-65 από την μαχητική Βενετσια, μια γλυκιά ήττα και διαδέχθηκε την συμπατριώτισσα της Γιακιν Ντοκου στον θρόνο.

Η Τουρκική ομάδα είναι αυτή που απέκλεισε την Τζιρόνα ,με καλάθι της Ντούμπλιεβιτς στην εκπνοή, που με την σειρά της είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια