Παραπέμπεται για διακωμώδηση του αθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου

Με μείον έναν βαθμό τιμωρείται ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ παραπέμπεται και στον αθλητικό δικαστή με την κατηγορία της διακωμώδησης του αθλήματος για την αποχώρησή του από τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Πρωτέα Βούλας.
Αυτό αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή της η εκτελεστική επιτροπή, η οποία μελέτησε σήμερα τις εκθέσεις των αρμοδίων κι έβγαλε τη σχετική απόφαση. Αναλυτικά:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ με την υπ’ αριθμό 58/30-4-2018 απόφασή της εγκρίνει το υπ’ αριθμό 27/30-4-2018 Πρακτικό της Επιτροπής Πρωταθλήματος που αφορά τον αγώνα της Α1 Εθνικής Γυναικών ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας-ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου της 29-4-2018.


Σύμφωνα με το ως άνω εγκριθέν πρακτικό της Επιτροπής Πρωταθλήματος, μετά την αποχώρηση της ομάδας Γυναικών του σωματείου ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, κατοχυρώνεται ο αγώνας υπέρ του Πρωτέα Βούλας με σκορ 78-44, επιβάλλεται η ποινή του μηδενισμού του Ολυμπιακού Βόλου και αφαίρεση ενός βαθμού από τη γενική βαθμολογία και παραπέμπεται το σωματείο στον Αθλητικό Δικαστή για δυσφήμηση του αθλήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια