«Φόρτσαραν» στην επανάληψη και παρέμειναν αήττητες οι νεάνιδες του Παναθηναϊκού-Φωτορεπορτάζ από τη νίκη επί του Πιερικού Αρχέλαου-Τι δήλωσαν Κασδαγλή και Μπουμπουλέντρα–Το στατιστικό του αγώνα

Παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις ήταν αυτό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πιερικού-Αρχέλαου για την  τρίτη ημέρα της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Νεανίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του αγώνα με 55-45, ωστόσο δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Πιερικού-Αρχέλαου.

Τα κορίτσια από την Κατερίνη με την έναρξη του αγώνα έδειξαν ιδιαίτερο πάθος και πείσμα και με ένα σερί 5-0 προηγήθηκαν στο σκορ. Το προβάδισμα του Πιερικού-Αρχέλαου διευρύνθηκε στο +9, όταν προηγήθηκε με 11-20 έναντι του Παναθηναϊκού, σκορ που παρέμεινε έως το τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου με ένα σερί 7-0 ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 18-20, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει 25-25, 3΄43΄΄ πριν τη λήξη της περιόδου, ωστόσο ο Πιερικός-Αρχέλαος διατήρησε το προβάδισμα με 26-30.

Στην 3ηπερίοδο έγινε η ανατροπή από τον Παναθηναϊκό, καθώς με ένα σερί 7-0 κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά στον αγώνα 37-35, 4΄10΄΄πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Ένα ακόμα σερί 5-0 από τις «πράσινες» έφερε τη διαφορά στο 42-36.

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το προβάδισμα σε όλη την 4η περίοδο και δημιούργησε διψήφια διαφορά 53-43, την οποία και διατήρησε έως το τέλος του αγώνα.   


Δεκάλεπτα: 11-20, 26-30, 45-39, 55-45
Διαιτητές: Γαζέτας-Παζόλης
Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Κάσδαγλη, Γκαγκανάτσου, Μουρίκη, Τσέτα 11(1), Ζαρρή 1, Κοιλιά Ν. 6, Νούλα 2, Κοιλιά Π. 8, Εζέτσα 22 (6/8β., 8/11δ., 10ρ. 3ταπ.), Κακούρη 2, Τριανταφύλλου, Γάτου 3(1).
Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη): Καραλή, Κιολέογλου 2, Λεκάι 1, Γκοτζαμάνη 10(2), Μπουμπουλέντρα 16, Μπαγκλαρίδου, Καρατάσιου 12(2), Δημητριάδου 4, Γουλάντα.

Δηλώσεις


Βίκυ Κασδαγλή (αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα από την αρχή. Ισως μας επηρέασε και η κούραση, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε άλλη μία νίκη, εξασφαλίσαμε 3 νίκες και είμαστε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας. Δεν φοβηθήκαμε το προβάδισμα του Πιερικού, παραμείναμε συγκεντρωμένες σε αυτό που είχαμε να κάνουμε και ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Αν και δεν παίξαμε τόσο καλά, μας ενδιέφερε το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή γύρισε το πόδι μου, όμως δεν έχει σημασία. Σε τέτοια πρωταθλήματα δεν πονάμε και συνέχισα γιατί ήθελα να προσφέρω στην ομάδα. Αφιερώνουμε τη σημερινή μας νίκη σε έναν ποδηλάτη του Παναθηναϊκού που σαν σήμερα έχασε τη ζωή του, τον Σπύρο Ντόκο».   

Ερμιόνη-Ιωάννα Μπουμπουλέντρα (αθλήτρια Πιερικός-Αρχέλαος): «Σε κάθε παιχνίδι που μπαίνουμε για να αγωνιστούμε κοιτάμε ψηλά και παλεύουμε για τη νίκη. Και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το παλέψαμε έως το τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε. Μέσα στο παρκέ προσπαθούμε να κάνουμε πάντα αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».  
  

Το στατιστικό του αγώνα:





















Φωτό Αιδηψός-Σουλιάδης

Τα θέματα του Πανελληνίου Νεανίδων είναι προσφορά:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια