Νίκη στα Λαγυνά με νέο προπονητή για τις Ελπίδες Ηλιούπολης-Η ανακοίνωση του ΔΣ-Φωτορεπορτάζ

Με νέο προπονητή τον Γιάννη Κασούμη στο πάγκο τους, οι Ελπίδες Ηλιούπολης επικράτησαν, εκτός έδρας, του Εθνικού Λαγυνών με 41-45.

Στο ματς κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες με τα Λαγυνά να ξεφεύγουν με 12 πόντους διαφορά (24-12) στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και τις Ελπίδες να ισορροπούν γρήγορα το παιχνίδι με το σκορ 27-25 στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες πήγαιναν σχεδόν πόντο πόντο με τις Ελπίδες να παίρνουν μια διαφορά από 4 έως 7 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο καταφέρνοντας να αποδράσουν εν τέλει με το ροζ φύλλο  και την ένατη νίκη τους σε δέκα αγώνες στην Β φάση του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το ματς έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα σαν προπονητής ο Γιάννης Κασούμης ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Μουρατίδη μετά την αποχώρηση του. Σε ανακοίνωση του το ΔΣ των Ελπίδων αναφέρει:

«Οι Ελπίδες Ηλιούπολης  ανακοινώνουν  το τέλος της συνεργασίας τους με τον προπονητή Νίκο Μουρατίδη μετά από ένα χρόνο. Μια συνεργασία που ήταν γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές, με την άνοδο στην Γ1 για δεύτερη φορά στην ιστορία μας και την φετινή καλύτερη πορεία του συλλόγου μας στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε συνολικά στην Γ2 ΕΚΑΣΘ μετά την νέα επανίδρυση της ομάδας. Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει».

Δεκάλεπτα: 18-10, 27-25, 33-36, 41-45
Διαιτητές: Θρασυβουλίδης – Κολοκυθάς
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ (Καραγιαννίδης – Καρασαββιδης): Νόικος 23(2), Καμαρούδης 11(3), Κανδής 5(1), Δεμερτζής 2, Γούσιος, Τσιριόπουλος.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κασούμης – Τερμεντζής): Πάσχος 13(3), Χασιώτης 7, Δημητρίου 5, Κατσουπάκης 5(1), Νικολαϊδης 4, Γιαννακίδης 3, Μισιούδης 3, Ριμπίτσκι 3, Σταμάτης 2, Μαυρουδής.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια