Νίκη μεταλλίου για τις νεάνιδες του ΠΑΟΚ-Επικράτησαν με 50-45 του Εσπέρου Πάτρας-Φωτορεπορτάζ-Τι δήλωσαν Μασλαρινός και Λέξα –Το στατιστικό του αγώνα

Εχοντας προβάδισμα μετά τη δεύτερη περίοδο το οποίο διεύρυναν στην επανάληψη οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 50-45 του Εσπέρου Πάτρας και λογικά εξασφάλισαν μια θέση στην πρώτη τριάδα της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες μπήκαν το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρχει απόλυτη ισορροπία στο σκορ με 8-8 στο 4΄04΄΄ και 12-12 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ κατάφερε σταδιακά να «χτίσει» μία διαφορά που έφθασε στο +9 1΄38΄΄ πριν το τέλος και το σκορ να είναι 26-17.
Έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλά ποσοστά στα τρίποντα ο ΠΑΟΚ έκανε το +10 με το σκορ να είναι 33-23, διαφορά που διατηρήθηκε με τη λήξη της περιόδου (40-30). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να ανεβάζει στροφές και στην τελευταία περίοδο όπου προηγήθηκε με 47-32 (4΄22΄΄). Το σερί 8-0 από τον Έσπερο δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τελικά τη νίκη με 50-45. Λέξα και Κριμίλη ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ, η Νάτσκου ήταν η πρώτη σκόρερ του Εσπέρου. 

Δεκάλεπτα: 12-12, 26-19, 40-30, 50-45
Διαιτητές: Παργιανόπουλος-Γιακείμη
ΠΑΟΚ(Μασλαρινός): Σιακαβάρα 2, Μουμτζή 3(1), Καλούτσικου 2, Πολυμένη 2, Λέξα 14(4/6τρ.), Ζέρβα 2, Κριμίλη 14(4), Αθανασιάδου, Στεργίου 5, Δαιμονάκου 6, Κατσαμούρη.
Έσπερος Πάτρας (Πέτροβιτς): Μιχαηλίδου Ε. 4, Ψυρρή 9(1), Νάτσκου 17, Τσιακμά 6,  Τραγούστη 2, Ρεκουνιώτη 3, Μιχαηλίδου Κ. 2, Αργυροπούλου 2.

Δηλώσεις

Βασίλης Μασλαρινός (προπονητής ΠΑΟΚ): Ο Έσπερος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, συγχαρητήρια για την εμφάνισή του. Εμείς ήμασταν αρκετά στεναχωρημένοι από χθες. Δυστυχώς για δεύτερο παιχνίδι ήμασταν πολύ νευρικοί στην επίθεση, χάσαμε πολλά ελεύθερα καλάθια, αλλά το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο στο να είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε ένα μετάλλιο. Έχει ακόμα δύο παιχνίδια, κοιτάμε αύριο τον ΟΦΗ και θα προσπαθήσουμε έως το τέλος για το καλύτερο».

Αθηνά Λέξα (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Στην αρχή ήμασταν πολύ καλές στην άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολύ καλά αυτά που μας είχε πει ο κόουτς. Στο δεύτερο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε, συνεχίσαμε την καλή άμυνα και βελτιωθήκαμε στην επίθεση και έτσι καταφέραμε τη νίκη. Στα επόμενα παιχνίδια ελπίζουμε για το καλύτερο, θέλουμε ακόμα δύο νίκες και θα είμαστε σε μια πολύ καλή θέση».

Το στατιστικό του αγώνα:




























Φωτό Αιδηψός-Σουλιάδης

Τα θέματα του Πανελληνίου Νεανίδων είναι προσφορά:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια