Γ. Βασιλακόπουλος: «Στόχος όλων η εξάπλωση των τουρνουά 3on3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" σε περισσότερες πόλεις»

Αισιόδοξος που τα φετινά τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» θα διεξαχθούν σε έξι πόλεις, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που για μία ακόμη χρονιά ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, τον ΕΣΑΚΕ και τους τοπικούς φορείς στην διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3 και έχουν καθιερωθεί και αναπτύσσονται ραγδαία.

Η ανταπόκριση του κοινού είναι μαζική και διαρκώς αυξανόμενη και η διάδοση του μπάσκετ και των αξιών του  γίνεται πλέον σε όλο και περισσότερες πόλεις της χώρας. Στην ένατη χρονιά του θεσμού θα δούμε για πρώτη φορά έξι τέτοια τουρνουά σε όλη την Ελλάδα, περισσότερα από ποτέ άλλοτε, κάτι που αποτελεί απόδειξη ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση που πέρα από το ίδιο το άθλημα προωθεί και κοινωνικά μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Στόχος όλων μας είναι σταδιακά η εξάπλωση του τουρνουά σε όλο και περισσότερες πόλεις στην ελληνική επικράτεια, ώστε να έρθουν όλοι και κυρίως τα μικρά παιδιά ακόμη πιο κοντά το μπάσκετ», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Τα τουρνουά διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών.

Συμπαίκτης των διοργανωτών για ένα ακόμη καλοκαίρι, θα είναι η Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν φέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/archiki.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια