Φοβερό αφιέρωμα της «Metrosport» για την επάνοδο των γυναικών του Ηρακλή στην Α1-Η φιέστα και ο Αργυρός-Η εξομολόγηση της Λίνας-Οι ατάκες των παικτριών

Είναι μια χρονιά σταθμός για τον Ηρακλή. Ειδικά στα μπασκετικά τμήματα, γυναικείο και ανδρικό θέλουν επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Για όσους δεν ξέρουν, το να τρέξεις ένα ερασιτεχνικό τμήμα σε τόσο δύσκολες εποχές είναι άθλος, σαν τους 12 άθλους του Ηρακλή της μυθολογίας.

Κόντρα σε όλους όμως και δεδομένη αποφασιστικότητα, η Λίνα Τραμουντάνη, που είναι «αγύριστο κεφάλι» και έβαλε έναν στόχο, τον οποίο κατάφερε, ο «Ημίθεος» βγήκε πρωταθλητής στον βόρειο όμιλο της Α2 και του χρόνου θα είναι ξανά στην Α1 Γυναικών. Το επίτευγμα ανήκει στην οικογένεια της γυναικείας ομάδας.

Φυσικά, η Λίνα Τραμουντάνη είναι η ψυχή της ομάδας, ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος ο τεχνικός της ομάδας, ο Πέτρος Παππάς, ο έφορος και ο Μίλτος Τουμανίδης είναι ο φροντιστής. Τα μπράβο φυσικά…. ανήκουν στις παίκτριες …Από τις αρχηγούς Τσουμπερλή και Λογδανίδου μέχρι την πιο μικρή της ομάδας.

Οι ατάκες των παικτριών

Η «Μ» βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή και έδωσε τη δυνατότητα στις παίκτριες να πουν μια ατάκα, που τους ήρθε στο μυαλό.

Ο Ηρακλής για αυτές είναι πάνω από όλα αγάπη, είναι διασκέδαση, οπότε αυτό που μετράει είναι μέσα από έναν στόχο να περνούν όλοι καλά. Τι είπαν όμως τα κορίτσια του Ηρακλή στη «Μ».

Μια ατάκα ή μια φράση που ήρθαν στο  μυαλό τους έκλεψαν την παράσταση… Απουσίαζαν βέβαια οι Γιαννοπούλου και Δημητριάδου, αλλά οι υπόλοιπες φρόντισαν να τις καλύψουν!

ΤΣΟΥΜΠΕΡΛΗ: «Ξυπνάω πρωταθλήτρια, τρώω πρωταθλήτρια, θα είμαι πάντα μια πρωταθλήτρια»…

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ: «Είμαστε πολύ χαρούμενες, ευχαριστούμε τον κόσμο»

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Πιο γριές από ποτέ…»

ΞΑΝΘΥΝΙΔΟΥ: «Για πάντα Ηρακλής (εγώ μόνο όταν τρώω νιώθω πρωταθλήτρια, η απάντηση στην αρχηγό)»

ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ:  «Θα βάλουμε ζακέτα, έχει κρύο στην κορυφή»

ΜΥΓΔΑΛΙΑ: «Αφιερώνω την άνοδο στις κούκλες μου»

ΤΖΙΟΤΖΙΟΥ: «Η ομαδικότητα και το καλό κλίμα τα κλειδιά»

ΛΟΓΔΑΝΙΔΟΥ: «Τα βλέπουμε όλα μπλε»

ΘΩΜΑ: «Μια ομάδα, μια παρέα…»

ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ: «Ηρακλάρα τρελάθηκα…»

ΚΛΙΜΑΤΣΑΚΗ: «Το αξίζαμε…»

ΠΑΠΠΑ: «Τα βλέπουμε όλα μπλε…»

ΘΩΜΑΙΔΟΥ: «Η Παπαβασιλείου μου έκλεψε την ατάκα…»

Η φιέστα και ο Αργυρός

Φυσικά, σε κάθε άνοδο θα πρέπει να υπάρχει και μια φιέστα. Αυτό θα γίνει στην αναμέτρηση με την Ασπίδα Ξάνθης, όπου και οι κυανόλευκες θα πανηγυρίσουν την επιστροφή στην Α1 με κάθε επισημότητα. Οι πανηγυρισμοί, βέβαια, δε θα έχουν στο γήπεδο τερματισμό, αφού σκοπός είναι να γίνει και το ανάλογο χάπενινγκ στα μπουζούκια. Ετσι, το ταχύτερο δυνατό, οι κυανόλευκες θα βρεθούν κοντά στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ώστε να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Το αξίζουν, άλλωστε, ύστερα από μια πολύ δύσκολη χρονιά!

Η εξομολόγηση της Λίνας

Η Λίνα Τραμουντάνη είναι ο θεμέλιος λίθος της ομάδας. Σε μια έκφραση μέσα από την ψυχή της , ευχαρίστησε άπαντες για το επίτευγμα της ανόδου στο facebook. Ο Μάης είναι όμως κοντά και η οργάνωση, αλλά η συντήρηση ενός σωματείου έχει τα διπλάσια έξοδα σε σχέση με την Α2. ο Ηρακλής είναι πάνω από όλα μια οικογένεια, το τμήμα χρειάζεται βοήθεια. Δεν φτάνει μια Λίνα Τραμουντάνη και θα πρέπει η οικογένεια του Ηρακλή να τις στηρίξει!

Αναλυτικά… «Γιατί μόνο όταν ολοκληρώνεται ένας  στόχος  καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύτιμη και σπουδαία είναι η συμβολή των ανθρώπων που ήταν υποστηρικτές  και συνοδοιπόροι στο μεγάλο ταξίδι της ολοκλήρωσης.

Με τη σειρά μου, ως υπεύθυνη της αγαπημένης  μου ομάδας, που είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη στήριξη και την βοήθεια που έλαβα όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια μου,που ειναι οι πρωταγωνίστριες της χρονιάς  και κατάφεραν με το σθένος τους να μας κάνουν περήφανους, καθώς  και στον αξιότιμο coach μας ,Παναγιωτη Λαμπρόπουλο.

Οι ευχαριστίες  περνούν στο έφορο μας , κ.Πάππα, στον φροντιστή μας τον Μιλτο, τον δημοσιογράφο μας Γρηγόρη Παπαγιαννάκη, στην άριστη συνεργασία με την γυμναστήρια μας Σταυρούλα Σπανίδου, τον κ. Χρυσάφη και όλο το επιτελείο του γυμναστηρίου Proponisis, τον φυσιοθεραπευτή μας Δημήτρη Σταμούλη, τον ιατρό μας, Κωνσταντίνο Δημητράκα, την καρδιολόγο κ.Κοκκινομάγουλου, τους χορηγούς μας, «Το εβλογημένο νηστίσιμο» και το κέντρο αισθητικής Riva Donna.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην υποστήριξη που έλαβα από την ενέργεια των ακαδημιών μίνι, παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων και στους  γονείς  όλων των κοριτσιών που ήταν δίπλα στην ομάδα.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω από ευχαριστώ στον τεχνικό σύμβουλο και καλύτερο μου φίλο-αδελφό) Λευτέρη Κακιούση, στην οικογένεια μου που στάθηκε στον δύσκολο μου αγώνα και μια μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στον κ.Δασυγένη, που δεν έλειψε ποτέ από κοντά μου.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε όλοι καλά και να μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια