Ανοιξαν οι θέσεις για παίκτες και προπονητές στο Αhlenda-Ξεκίνησε η νέα λειτουργία για τα JOB OPENINGS

Μετά την περσινή τους επιτυχία με πάνω από 150 JOB OPENINGS, 10.000 αιτήσεις και πολλά success stories, τα JOBS του Athlenda έρχονται φέτος για να προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές και δυνατότητες στους παίκτες και τους επαγγελματίες του μπάσκετ. Ta JOB OPENINGS ξεκίνησαν day 1 με πάνω από 30 θέσεις εργασίας για αθλητές και προπονητές κάθε κατηγορίας και αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τον περσινό πήχη.

Παρά τον παγκόσμιο χαρακτήρα της πλατφόρμας πολλές Ελληνικές ομάδες από A1 (Άρης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας, Κολοσσός Ρόδου κλπ.) αλλά και χαμηλότερων κατηγοριών (Ηρακλής, Ασπίς Ξάνθης, ΑΣΚ Καρδίτσας και πολλές ακόμα) άνοιξαν τις θέσεις τους αναζητώντας και φέτος νέα ταλέντα από όλο τον κόσμο στο Athlenda. 


Παίκτες και Προπονητές

Παίκτες του μπάσκετ που ενδιαφέρονται να βρούνε την επόμενη τους ομάδα, ατζέντη, προπονητή, coach, summer camp ή αθλητική υποτροφία και προπονητές, που επιθυμούν περισσότερες επαγγελματικές επιλογές το μόνο που έχουν να κάνουν είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ προφίλ στο Athlenda APP ή  WEB (www.athlenda.com) και να κάνουν apply στα JOB OPENINGS που τους ενδιαφέρουν.

Ομάδες, Προπονητές, Ατζέντηδες, Ακαδημίες, Camps και Πανεπιστήμια

Όσοι αναζητούν νέα μπασκετικά ταλέντα, από διάφορες κατηγορίες, χώρες και ηλικίες μπορούν να ανοίξουν ΔΩΡΕΑΝ τα JOB OPENINGS περιγράφοντας ποιόν ψάχνουν και με τι κριτήρια. Λαμβάνοντας αιτήσεις για τη θέση είναι στην κρίση του καθενός να αξιολογήσει τα προφίλ που έλαβε και να έρθει σε απευθείας επικοινωνία μαζί τους μέσω του Athlenda.

Τα JOB OPENINGS βγήκαν live από 23.03.2018 και αυξάνονται μέρα με τη μέρα προσφέροντας όλο και περισσότερες επιλογές. Κάνε και εσύ ΔΩΡΕΑΝ το προφίλ σου στο Athlenda APP ή WEB (www.athlenda.com ) και μπες σε έναν κόσμο αμέτρητων μπασκετικών επιλογών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια