Μαγαλιού: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του μεγάλη προσπάθεια στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού ήταν εμφανής κάτι το οποίο αναγνώρισε και η Αφεντούλα Μαγαλιού.

Η πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ μίλησε στο Basketa.gr  για τον τελικό, τον οποίο χαρακτήρισε γιορτή, τονίζοντας ότι η ομάδα της είχε δύσκολο έργο.

«Ηταν μια γιορτή για μας. Και μόνο που βρεθήκαμε σε έναν τελικό κυπέλλου ήταν υπέροχο. Ο Ολυμπιακός σαν ομάδα είχε μεγάλο βάθος στο ρόστερ του και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια γιατί έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Επίσης συγχαρητήρια και στις συμπαίκτριες μου για την προσπάθεια που κάναμε ώστε να είμαστε ανταγωνιστικές στον τελικό», ήταν λόγια της Αφεντούλας Μαγαλιού.

Οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ στον τελικό ήταν λίγες κάτι το οποίο ουσιαστικά παραδέχτηκε η έμπειρη πλέι μέικερ. «Προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά, το παλέψαμε για να δει και ο κόσμος ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό. Έπρεπε θεωρώ να κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια. Τίποτα βέβαια  δεν είναι αδύνατο στον αθλητισμό και εγώ τουλάχιστον το έχω βιώσει το 2013 στο Βόλο όπου είχα βάλει και το νικητήριο καλάθι. Οι συνθήκες βέβαια τότε ήταν τελείως διαφορετικές, όταν ο Πρωτέας Βούλας που ήταν στην Α2 κατηγορία κέρδισε τον ΠΑΟΚ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια