Αθλητικό τριήμερο στην Αθήνα για τις ακαδημίες κοριτσιών του Παναθλητικού-Φωτορεπορτάζ

Μοναδικές στιγμές έζησαν τα τμήματα κορασίδων, παγκορασίδων και μίνι κοριτσιών του Παναθλητικού Συκεών στην τριήμερη εκδρομή που οργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου στην Αθήνα.

Την Παρασκευή το βραδύ βρέθηκαν στο Σ.Ε.Φ. για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της Ευρωλίγκα, Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ ενώ μετά τη λήξη κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου και φωτογραφήθηκαν με αθλητές και των δύο ομάδων.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου είχε φιλικούς αγώνες για όλα τα τμήματα με τις πολύ δυνατές ομάδες του Αθηναϊκού και της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Τ μεσημέρι τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη καθώς την ξεκούραση τους διέκοψε έκτακτη εμφάνιση της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας, Εβίνας Μάλτση η οποία αφού φωτογραφήθηκε και μοίρασε αυτόγραφα, συζήτησε με τα κορίτσια για αρκετή ώρα

Το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε βόλτα σε Ακρόπολη, Μοναστηράκι και Γλυφάδα.

Το κυριακάτικο πρωινό είχε στο πρόγραμμα φιλικά παιχνίδια ενώ το μεσημέρι κορίτσια και γονείς στήριξαν την γυναικεία ομάδα στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Πρωτέα Βούλας.

H διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Αθηναϊκού, της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και του Πρωτέα Βούλας για την φιλοξενία.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια