Έρχεται στην Ελλάδα ο Γκέινον Μπέικερ-Δείτε το βίντεο

Ο Γκέινον Μπέικερ είναι -ίσως- ο κορυφαίος skill trainer στον κόσμο. Ένας ιδιαίτερος μπασκετικός γυμναστής, τον οποίο εμπιστεύονται τα κορυφαία ονόματα του ΝΒΑ. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Κόμπε Μπράιαντ, τον Στέφεν Κάρι, τον Κέβιν Ντουράντ…

Όπως γράφει το http://ebasket.gr/  εδώ και 30 χρόνια ασχολείται με το μπάσκετ, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Φέτος, το καλοκαίρι, θα έρθει στην Ελλάδα, για να διδάξει παίκτες και προπονητές, να τους βοηθήσει «να βελτιωθούν πέρα από τα όνειρά τους», όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος.

Στα μέσα Ιουνίου θα έρθει εδώ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και μαζί με τον κόουτς Δημήτρη Γαλάνη θα προσφέρουν γνώσεις κι εμπειρία στα νέα παιδιά. «Τον γνώρισα στο ταξίδι μου στη Σαγκάη κι εντυπωσιάστηκα. Είναι απίστευτος επαγγελματίας, ένας άνθρωπος που ξέρει το μπάσκετ και κάνει τους αθλητές καλύτερους» μας είπε ο κόουτς Γαλάνης, που έχει ανοιχτή γραμμή με τον Γκέινον Μπέικερ, προκειμένου για την κατάρτιση των προγραμμάτων των τεσσάρων καμπ.

Ο Μπέικερ, ο οποίος παράλληλα «τρέχει» το πλάνο της Κίνας, εκεί όπου επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς, έστειλε ένα βίντεο για να χαιρετήσει τους φίλους του στην Ελλάδα.
Απολαύστε το:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια