Βραβεύεται ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Ζέρβα

Τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα βραβεύσει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, την Τετάρτη 7 Μαρτίου στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου στη Νέα Ιωνία στο πλαίσιο των Ετήσιων βραβεύσεων των κορυφαίων Αθλητών και Αθλητριών που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού, για την πρώτη θέση στο Βόρειο Όμιλο και την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αθλητική περίοδο 2016-17.

Στην ομάδα αγωνίστηκαν οι αθλήτριες: Κυριατζίδου Ευγενία, Σαρακατσάνη Λία, Παγκαλίδου Νένα, Χούτα Βάλια, Ντελή Χαρά, Ταντουρόφσκα Άννα, Σουλτάνη Ραφαέλα, Αγαγιώτου Λαμπρινή, Ζέρβα Νίκη, Ζήτη Ελένη, Κοτσιάφτη Αλεξάνδρα, Δημητριάδου Κική, Αγκάνη Δανάη, Τότση Ιωάννα, Διαμαντοπούλου Σταματία, Αρτεμισίου Ιωάννα, Νούλα Κατερίνα, Βογιατζάκη Τόμυ και Ντόβα Χριστίνα, ενώ πρωτεργάτες της επιτυχίας ήταν ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος. Έφοροι του τμήματος ήταν ο Γιώργος Κουσιαρής και ο Γιάννης Σακελλαρίου.

Σημαντική διάκριση και για την αρχηγό της ομάδας Νίκη Ζέρβα η οποία ψηφίσθηκε ως η κορυφαία αθλήτρια από τους αθλητικούς συντάκτες.

«Η διάκριση της ομάδας μας, την επέτειο εορτασμού των 80 χρόνων ιστορίας της, δείχνει και το μεγαλείο του Συλλόγου, του οποίου η προσφορά στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας είναι ανεκτίμητη. Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου συγχαίρει τους συντελεστές της ομάδας και ιδιαίτερα τη Νίκη Ζέρβα για τη βράβευσή τους και τα μέλη της θα είναι σύσσωμα παρόντα για να μοιραστούν τη διάκριση», αναφέρει η ανακοίνωση του  Ολυμπιακού Βόλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια