Νίκη στο ντέρμπι της Καλαμαριάς και ελπίδες σωτηρίας για τον Αγιο Νικόλαο-Νέος τεχνικός ο Κυρκόπουλος

Σημαντική νίκη πέτυχε στο ντέρμπι της Καλαμαριάς ο Άγιος Νικόλαος που επικράτησε με 63-55 του Βόσπορου. Οι νικητές ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ανά διαστήματα  έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, όμως  στο τελευταίο δεκάλεπτο λίγο έλειψε ο Βόσπορος  να κλέψει στο ματς. 1:38 πριν το τέλος το παιχνίδι πήγε στον έναν πόντο διαφορά, αλλά πιο ψύχραιμος και παθιασμένος, ο Άγιος  πήρε το παιχνίδι που του δίνει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Η νικήτρια ομάδα καλωσορίζει τον νέο κόουτς Άγγελο Κυρκοπουλο που διαδέχτηκε τον Χάρη Βουλκίδη ο οποίος δεν μπορούσε να ακολουθησει λόγω τον υποχρεώσεων του στην Γ΄ εθνική. Επίσης ευχαριστεί τον Χάρη Μεσσηνιωτη που έρχεται και βοηθά την περσινή του ομάδα.

Δεκάλεπτα: 13-10, 31-20, 48-43, 63-55
Διαιτητές: Κουκουλεκίδης-Παπαδόπουλος Κ.
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Κυρκοπουλος): Χατζημιχαηλ 10(2), Ναζιρης 30(1), Μιχος 4, Μπιλλης 1, Σκλεπος 2, Καρουσης 16(2), Καλαφατης, Νουσιας.
ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ(Μασλαρινος): Οικονομου, Καραγκιοζης, Παγκαλος 5, Πρόιος 27(2), Παπαδαμου 6, Κορνηλακης, Λασκαρουδης, Παπαβασιλειου 9(1), Τσανιδης 5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια