Γεύμα και βασιλόπιτα στο Πευκοχώρι-Φωτορεπορτάζ

Γεύμα παρέθεσε η διοίκηση της Ευρώπης Πευκοχωρίου στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ δυο μέρες μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Επίσης έγινε και η καθιερωμένη κοπή πίτας στην οποία τυχερός ήταν ο Αλέξης Τζουβάρας.

Το κλίμα ήταν άριστο και η διάθεση όλων ανεβασμένη, φυσικό επακόλουθο των τεσσάρων συνεχόμενων νικών αλλά και της δουλειάς που γίνεται από το νέο τεχνικό Ευριπίδη Μελετιάδη. Στην ομιλία του ο κ. Μελετιάδης έδωσε τα εύσημα τόσο για την αγωνιστική παρουσία αλλά περισσότερο για την διάθεση και την προσπάθεια που κάνουν άπαντες καθημερινά στις προπονήσεις. Ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν καθώς εμπιστεύτηκαν της τύχη της ομάδας σε αυτόν και του δίνουν την ευκαιρία να βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένεια της Ευρώπης 87. Ανάφερε ότι στόχος είναι στην κάθε επόμενη προπόνηση να είμαστε καλύτεροι. «Αν γίνει αυτό στο τέλος σίγουρα θα είμαστε κερδισμένοι» είπε τελειώνοντας.

Το λόγο πήρε ο Κώστας Γιαννόπουλος εκ μέρους της διοίκησης, ευχόμενος στους αθλητές και στο τεχνικό τιμ υγεία και ευημερία για αυτούς και τις οικογένειές τους. Τους μετέφερε επίσης την αισιοδοξία τους για την έκβαση της χρονιάς η οποία όμως θα έρθει, συμφωνώντας με τον προπονητή, μέσα από την καθημερινή δουλειά και από την προσπάθεια και διάθεση όλων.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια