Τιμήθηκε ο Νίκος Χατζηβρέττας στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ακαδημίας του Μαντουλίδη-Τι δήλωσε ο διεθνής παίκτης-Συγκινητική ομιλία του Δημήτρη Νικολαϊδη-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή που μας πέρασε το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη πλημμύρισε από κόσμο και έντονα συναισθήματα, με αφορμή την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης.

Αθλητές και προπονητές της ακαδημίας, συγγενείς και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτείας και της ΕΚΑΣΘ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και απόλαυσαν στιγμές χαράς, περηφάνιας και έντονης συγκίνησης.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο γενικός γραμμματέας και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογένης και Λάμπρος Τάκης.


Mε συγκινητικά λόγια ο υπεύθυνος της ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ΜBA, Δημήτρης Νικολαΐδης, αναφέρθηκε στον Δάσκαλο και Άνθρωπο, Ευάγγελο Μαντουλίδη, με κεφαλαία «Α» και «Δ» όπως είπε, που δημιούργησε όχι μόνο την ακαδημία και την ομάδα μπάσκετ του Μορφωτικού και Αθλητικού Συλλόγου (ΜΑΣ) «Ευάγγελος Μαντουλίδης» αλλά και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων που αποκάλεσε «κόσμημα». Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ομιλία παρακάτω:



Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο διεθνής  καλαθοσφαιριστής Νίκος Χατζηβρέττας, τον οποίο τα Εκπαιδευτήρια και ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «Ευάγγελος Μαντουλίδης» τίμησαν για τις σπουδαίες επιδόσεις του ως αθλητή και για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ο Νίκος Χατζηβρέττας παραχώρησε συνέντευξη την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια