Τατιτζικίδης: «Δεν εισακούσθηκαν οι εκκλήσεις μας»


Στην ΕΡΤ Σερρών και στον Βασίλη Αναστασιάδη μίλησε σήμερα ο έφορος της γυναικείας ομάδας του Πανσερραϊκού, Νίκος Τατιτζικίδης.

Ερωτηθείς σχετικά με τις παραιτήσεις των κυρίων Δώδου (από τη θέση του προπονητή), Παπαδόπουλου και Βλάχμπεη (από τη διοίκηση) ανέφερε ότι ο ίδιος μαζί με τον κ. Γιαννάκη είχαν ζητήσει από τους αποχωρήσαντες να καθίσουν και να συζητήσουν για την επίλυση κάποιων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο εσωτερικό της ομάδας μετά από ορισμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά δεν εισακούσθηκαν οι εκκλήσεις τους.

Ο κ. Τατιτζικίδης τόνισε ότι νιώθει θιγμένος από τη δήλωση που έκανε χτες στο SerresBasket ο κουμπάρος του Κώστας Δώδος για το υγιές κομμάτι της διοίκησης. Ο έφορος των «κόκκινων» δεν αρνήθηκε την ύπαρξη οικονομικού προβλήματος, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι παίκτριες έχουν δείξει κατανόηση και τα τέσσερα άτομα που έμειναν θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βγει κανονικά η χρονιά και ότι στόχος τους αποτελεί η καταξίωση του Πανσερραϊκού στην Α2 Εθνική.


Όσο αφορά το θέμα του νέου προπονητή το πιο πιθανό είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς τις «λιονταρίνες» να κοουτσάρει ο Νίκος Τατιτζικίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια