Χατζηκυριακίδης: «Ακόμα καλύτεροι με Απόλλωνα»

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο «Σαλούν» πανηγύρισε ο Ηρακλής, επικρατώντας του Παπάγου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α2.

Ο «Γηραιός» παρέμεινε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ισόβαθμος με το Χολαργό, και τώρα στρέφει το βλέμμα του στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον τρίτο Απόλλωνα Πατρών που θα λάβει χώρα στο Ιβανώφειο (24/02, 17.00). «Ήταν μια καλή εμφάνιση για εμάς, μια σημαντική νίκη ακόμα, στην προσπάθειά μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε, ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή, διαχειριστήκαμε ακόμα και την απουσία του Χαριτόπουλου (σ.σ. δέχθηκε χτύπημα και αποχώρησε) και πήραμε αυτό που θέλαμε. Όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλά, ο Γεωργάκης εξαιρετικός, όπως κι ο Βασίλης (Αγγελακόπουλος), ο Γιάννης (Γκαγκαλούδης), αλλά και ο Ντάριους (Ουάσινγκτον), που είχε καλά ποσοστά, έβαλε κρίσιμα καλάθια για εμάς και θέλει να βρει τα πατήματά του λίγο στην άμυνα. Όλοι όμως ήταν όπως έπρεπε, φεύγουμε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με στόχο να είμαστε πιο καλοί στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας. Καλούμε τον κόσμο μας να είναι και πάλι, όπως είναι πάντα, στο πλευρό μας, στο Ιβανώφειο, για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας…», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των Θεσσαλονικιών Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης οι «στρατηγοί» βράβευσαν τον Ηρακλή για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς και τους Γιάννη Γκαγκαλούδη και Κώστα Τότσιο για την επιτυχημένη πολυετή πορεία τους στο χώρο του μπάσκετ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια