Παραίτηση Παπύρη από τη Νικόπολη Πρέβεζας-Νέος τεχνικός ο Νεκτάριος Βαβέτσης

Την παραίτηση του από τον πάγκο της Νικόπολης Πρέβεζας υπέβαλε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Νικόπολης Πρέβεζας Κώστας Παπίρης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «η σχέση του Κώστα Παπίρη με την Νικόπολη Πρέβεζας δεν υπήρξε ποτέ μόνο επαγγελματική. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα που βιώσαμε όλοι μας, όλα αυτά τα χρόνια ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά στις νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Παπίρης εργάστηκε με πίστη και αφοσίωση. Έχουμε κυρίως την πεποίθηση ότι η απόφασή του ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να προπονεί, να κοουτσάρει και να υπηρετεί έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Νικόπολη Πρέβεζας.

Η Διοίκηση του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας σεβόμενη την απόφασή του, έκανε δεκτή την παραίτησή του και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στο Σύλλογο μέχρι σήμερα. Για όλους μας θα παραμείνει για πάντα εγκάρδιος φίλος του συλλόγου μας.


Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε άμεσα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ως υπηρεσιακό προπονητή, τον έμπειρο Νεκτάριο Βαβέτση. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον ίδιο όσο και την Διοίκηση του ΑΟ Βόνιτσας για την συγκατάθεσή της να βρίσκεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στον πάγκο της Νικόπολης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια