Καλτσίδου: «Να μείνουμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας»

Χαρακτήρα τελικού έχει το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών με την Πορτογαλία για το δεύτερο παράθυρο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019 που θα διεξαχθεί στις 17.00 (ΕΡΤ) στο δημοτικό γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης» στη Χαλκίδα.

Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τις διεθνείς που έχουν προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα και θέλουν να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο στο παρκέ.

Οι συνθήκες άλλωστε το ευνοούν… Αγωνίζονται σε μια γνώριμη έδρα, σε ένα γήπεδο όπου είχαν σφραγίσει την πρόκριση στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ.

Η Στέλλα Καλτσίδου μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαστε έτοιμες και έχουμε δουλέψει αυτές τις ημέρες ό,τι χρειάζεται για τον αγώνα με την Πορτογαλία. Σημασία για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο, να βγάλουμε το πάθος που έχουμε συνηθίσει να παρουσιάζουμε και κάτι το οποίο μας έλειψε στο Ισραήλ και να πάρουμε φυσικά τη νίκη. Η ήττα του περασμένου Σαββάτου δεν πρόκειται να μας επηρεάσει και ο αγώνας με την Πορτογαλία είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η συγκέντρωσή μας είναι αποκλειστικά στο ματς με την Πορτογαλία».

Η έμπειρη φόργουορντ δεν παρέλειψε να καλέσει και τους φιλάθλους στο γήπεδο. «Ευελπιστούμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο όπως και τις προηγούμενες φορές που έχουμε παίξει εδώ. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους, θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και τους περιμένουμε στο γήπεδο για να μας στηρίξουν».

*Τα εισιτήρια της αναμέτρησης Ελλάδα – Πορτογαλία θα διατίθενται από το ΚΓ «Τάσος Καμπούρης» σήμερα και στοιχίζουν 5 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια