Εκοψε και την πίτα του μαζί με το νήμα του πρωταθλητή χειμώνα ο ΣΕΘ-Φωτορεπορτάζ

Σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του ΣΕΘ, οι (πολυ) πρωταθλητές της Α΄ κατηγορίας ΕΚΑΘ εκτελωνιστές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μια εκδήλωση που μόνο αυτοί ξέρουν να διοργανώνουν σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Κρήνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων των παικτών και του προπονητικού team του ΣΕΘ καθώς και του πρόεδρου Γιώργου Κοσμιδη, των υπευθύνων για το τμήμα μπάσκετ του ΣΕΘ Πρόδρομου Χατζηγεωργίου και Γιάννη Παπαγιαννάκη, καθώς επίσης του αντιδημάρχου πολιτισμού και αθλητισμού του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη Σωκράτη Δωρη.

Ο πρόεδρος των εκτελωνιστών  ευχαρίστησε τόσο τους παίκτες όσο και όλους τους εμπλεκομένους στην τόσο επιτυχημένη πορεία  τα τελευταία χρόνια που βρήκε για άλλη μια φορά την ομάδα του ΣΕΘ πρωταθλήτρια. Στην συνέχεια, ανακοίνωσε πώς για το 2018, η Διοίκηση του ΣΕΘ μαζί με την βοήθεια του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και εκ στόματος του αντιδημάρχου Σωκράτη Δωρη έχει αποφασίσει να επενδύσει στην βελτίωση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του γηπέδου της Πυλαίας που είναι και η μόνιμη έδρα της ομάδας του ΣΕΘ  με απώτερο στόχο και όραμα την κατάκτηση της κορυφής για πολλά χρονιά ακόμα. Τέλος, επεσήμανε πώς το 2018 σηματοδοτεί και μία νέα φάση στην ομάδα καθώς νέοι παίκτες θα την πλαισιώσουν.

Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο αντιδήμαρχος Σωκράτης  Δωρης (που κέρδισε και το φλουρί) ο οποίος ανέφερε πώς κλειδί για την τόσο επιτυχημένη  πορεία της ομάδας αποτελούν το ικανό και συνεχώς εξελισσόμενο ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του ΣΕΘ. Η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα και ανταλλαγή ευχών για μία δυναμική χρονιά με υγεία, πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες για όλους.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια