Σημαντική επιτυχία για τους Τιτάνες Δράμας-Ενσταση για τον κόουτς του Πανσερραϊκού από τους νικητές

Μεγάλη επιτυχία για τους Τιτάνες Δράμας που επικράτησαν στις Σέρρες με 50-56 του Πανσερραϊκού. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στη δεύτερη και τρίτη περίοδο μετά το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο η ομάδα της Δράμας είχε προηγηθεί με 9-18.
Οι Δραμινές ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση (39-48, 3:05), με τις «λιονταρίνες» να πιέζουν στο τέλος (50-54, 17''), αλλά οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που πανηγύρισαν το σπουδαίο διπλό.
Δεκάλεπτα: 9-18, 27-26, 37-33, 50-56
Διαιτητές: Κολοκυθάς - Γιαννουλής
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δώδος): Μπακιρτζίδου 18, Χύσα, Βλάχβεη, Κίναλη, Πελτέκη 4 (1), Κουτούση 13, Πιτσιάβα 15 (2).
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Μάρκου): Μαραγκού 14 (1), Τόγα 5, Σαμολαδά 12 (2), Τζιαμπάζη 12 (4), Γιαντσιώρη 13, Βαρσάμη, Καρυώτη.

* Όπως γράφει το www.serresbasket.gr ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστας Μάρκου, ο οποίος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο κόουτς των «κόκκινων» υπέβαλε ένσταση αμφισβητώντας τη προπονητική ικανότητα του τεχνικού του Πανσερραϊκού, Κώστα Δώδου για το επίπεδο της Α2 Εθνικής.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση με τις παίκτριες να κάνουν τρεις φορές ζέσταμα και τον κόσμο να περιμένει να αρχίσει η αναμέτρηση στο παγωμένο ΔΑΚ Σερρών.

Βέβαια μετά το τέλος της συνάντησης ο Κώστας Μάρκου περιχαρής για τη νίκη της ομάδας του χτύπησε φιλικά τον Κώστα Δώδο στη πλάτη, με τον προπονητή των «λιονταρίνων» να δίνει κανονικά το χέρι του στον συνάδελφό του (ο κόουτς του Πανσερραϊκού το κάνει αυτό πάντοτε χάσει-κερδίσει).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια