Αήττητες στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑ οι νεάνιδες του ΓΣ Ηλιούπολης-Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές-Φωτορεπορτάζ

Την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία της ΕΣΚΑ πανηγύρισε η ομάδα νεανίδων της Ηλιούπολης καθώς τερμάτισε αήττητη στον δεύτερο όμιλο της Β΄ κατηγορίας με ρεκόρ 16-0 έχοντας συγκομιδή 1008 πόντους στην επίθεση.

Μετά την χθεσινή νίκη με 74-26 επί του Λέοντα Κορωπίου ακολούθησαν μέσα σε πανηγυρικό κλίμα  διαφορές βραβεύσεις και απονομές της πρώτης σκόρερ στην Κωνσταντίνα Στεφάνου, της καλύτερης συμπαίκτριας στην Μάγδα Βλάχουλη και του κυπέλου του πρωταθλητή από την αρχηγό της ομάδας γυναικών Δήμητρα Καλοπήττα. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Κωνσταντίνα Στεφάνου: «Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που καταφέραμε φέτος, δηλαδή την άνοδο στην Α΄ κατηγορία αήττητες  . Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου, την ομάδα μου και την διοίκηση για την στήριξη και την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί για την επίτευξη του στόχου μας.

Κωνσταντία Φίρμα: «Είμαι χαρούμενη που βοήθησα κι εγώ για την άνοδο της ομάδας. Δείξαμε πάθος σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου».

 Τρύφων Ράπτης (Τeam manager γυναικείου και υπεύθυνος νεανίδων): «Ευχαριστώ τον κόουτς και όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την σοβαρότητα που έδειξαν σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είναι μεγάλη επιτυχία η άνοδος στην Α΄ ΕΣΚΑ. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην πρώτη κατηγορία και να ενσωματώσουμε περισσότερα παιδιά από τις νεάνιδες στην γυναικεία ομάδα».

Σάκης Φέξης (Αμεσος συνεργάτης του Γιάννη Γερεουδάκη και κόουτς των νεανίδων): «Ηταν μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας. Είχαμε έναν κορμό νεανίδων και χρειάστηκαν κάποιες προσθήκες για να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ανόδου στην α κατηγορία. Ήρθαν παίκτριες που ενσωματώθηκαν στο γυναικείο τμήμα και θα βοηθούσαν και στο κομμάτι των νεανίδων. Έδειξαν ζήλο για αυτήν την προσπάθεια και τις ευχαριστούμε πολύ. Οι καινούριες προσαρμόστηκαν με τις παλαιότερες γρήγορα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Η κάθε μια ξεχωριστά έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και μέσα από τη σκληρή δουλειά, τη συνέπεια και την υπομονή, φτάσαμε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και μάλιστα αήττητοι».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια