Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και με… βίντεο η ΑΕΕ Τούμπας

Με το γνωστό της στυλ και με τίτλο «Χθες το βράδυ η ΑΕΕΤάρα έχασε στην Μίκρα από τον Μέγα με 56-55.. Ε και; Έχασε η Βενετιά βελόνι...», η ΑΕΕ Τούμπας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση που συνοδεύεται από βίντεο για τη διαιτησία του αγώνα της με τον Μέγα Αλέξανδρο:

«Ας ήταν καλύτερη και ας κέρδιζε... Ας έβαζε τις βολές που έχασε στο τέλος και ας κέρδιζε... Ας μην κατέρρεε στο 2ο δεκάλεπτο για να μην πήγαινε η διαφορά στους 18 για να πρέπει να την γυρίσει... Ας μην χτυπούσε ο Άρης στο 1ο λεπτό και ο Πεγιάς λίγο αργότερα ... Στην τελική χτύπησε και ο Νικολάτος και γύρισε το ματς ... Σου φταίνε 2 - 3 στραβά σφυρίγματα και το κάνεις θέμα... Τι θες δηλαδή και γκρινιάζεις; Λες και θα ανέβεις...

ΝΑΙ σε όλα... Αλλά και ΟΧΙ...

Γιατί ρε απίθανοι τύποι, που σαν άλλες Αλίκες θέλετε να είστε πρωταγωνίστριες, δεν είναι αυτός ο ρόλος σας... Πρωταγωνιστές είναι αυτοί που χτύπησαν, αυτοί που ίδρωσαν, αυτοί που τα έβαλαν, αυτοί που τα έχασαν, αυτοί που τα έφαγαν, αλλά όχι εσείς που στην ιερή, αλάνθαστη σφυρίχτρα (που ενίοτε σας φεύγει και από το στόμα) βλέπετε αυτάρεσκα όλη σας την ύπαρξη και κρίνετε επανειλημμένα με τον χειρότερο τρόπο τη ροή του αγώνα...

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι τα 3 φάουλ - ανακαλύψεις των Φούντζηλα (δις) και Σιαμαντούρα που έδωσαν στον Μέγα τους τελευταίους 4 χθεσινούς πόντους και διαμόρφωσαν το τελικό 56-55 σε βάρος μας, όταν οι γηπεδούχοι κόλλησαν και δεν είχαν τρόπο να σκοράρουν. Φυσικά όλο το βίντεο του αγώνα είναι μια ραψωδία διαιτητικής ανεπάρκειας, αλλά οι 3 συγκεκριμένες φάσεις έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, οπότε δικαίως έχουν περίοπτη θέση στο portfolio των ατσίδων με τα γκρι, το οποίο θα είναι έτοιμο στο τέλος της χρονιάς.

Άμα δεν μπορείς, γίνε κομμωτής... Άμα δεν μπορείς καθόλου...;;;

ΥΓ. Ειλικρινά συγχαρητήρια στην ομάδα του Μέγα για την νίκη, η οποία θα μπορούσε να είχε έρθει χωρίς τα φάλτσα των αοιδών».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια