Αγγελίδης: «Μπορούμε να πάμε τελικό»- Συνεχίζει την αποθεραπεία η Λιούις

Εφικτή είναι η πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών σύμφωνα με το Βασίλη Αγγελίδη.

Η τελική φάση της φετινής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα στις 23-25 Μαρτίου, με τις Θεσσαλονικιές να τίθενται αντιμέτωπες με τον Αθηναϊκό. Ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της κληρωτίδας εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός του τμήματος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βασίλης Αγγελίδης:

«Το αποτέλεσμα της κλήρωσης μας αφήνει ικανοποιημένους αφού μας δίνει το δικαίωμα, εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί και ανταγωνιστικοί, να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Το κατά πόσο βέβαια είναι καλή μια κλήρωση φαίνεται στο τέλος, στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Να υπενθυμίσω εδώ ότι το τμήμα προκρίνεται για τρίτη φορά στην ιστορία του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου έχοντας κατακτήσει μία φορά τη δεύτερη θέση και μία φορά την τρίτη στον θεσμό. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».

Συνεχίζει την αποθεραπεία η Λιούις

Τα προβλήματα τραυματισμών ταλαιπώρησαν τον ΠΑΟΚ και στον εντός έδρας αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, στην Πυλαία. Οι Θεσσαλονικιές δεν δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στη νίκη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, με την Κιέρα Μάλαρντ μάλιστα να επανεμφανίζεται, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό στη γάμπα.

Ο Βασίλης Μασλαρινός, όμως, και πάλι δεν είχε όλες τις παίκτριές του στη διάθεσή του. Η Μπρίτανι Λιούις έμεινε εκτός εξαιτίας ελαφρού διαστρέμματος, αλλά την ευνοεί η διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας της συμμετοχής της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019 για να προλάβει να επανέλθει στο επόμενο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», κόντρα στη Νίκη Λευκάδας στο ΔΑΚ Λευκάδας (17/02, 13.00).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια