Αήττητος πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ στις νεάνιδες ο ΠΑΟΚ-Επικράτησε δια… περιπάτου και στον τρίτο τελικό με 67-34 του Αρη-Μασλαρινός: «Δίκαια και καθαρή η κατάκτηση του τίτλου»-Οι πρώτες φωτογραφίες

Σε μια ακόμη άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ εξελίχθηκε και ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΚΑΣΘ, καθώς επιβλήθηκε με 67-34 του Αρη στο γήπεδό του και με 3-0 νίκες κατέκτησε αήττητος τον τίτλο.
Ο «Δικέφαλος» έδειξε από την αρχή ότι  είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί καθώς πήρε κεφάλι στο σκορ και αύξανε τη διαφορά μετά τη δεύτερη περίοδο και μέχρι το φινάλε. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις νικήτριες σκόραραν όλες οι παίκτριες (η τραυματίας Κριμίλη μπήκε μόνο για λίγο), ενώ από τον Αρη μόλις τέσσερις.

Τα μετάλλια στον Αρη απένειμε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρος Τάκης, ενώ στον ΠΑΟΚ το κύπελλο και τα μετάλλια παρέδωσε ο ταμίας της Ενωσης Αρης Γραμμενίδης.

Δεκάλεπτα: 8-4,  29-14, 52-24, 67-34
Διαιτητές: Δαμίγος-Θρασυβουλίδης
ΠΑΟΚ (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Σιακαβάρα 6(2), Μουμτζή 5(1), Πολυμένη 7(1), Λέξα 7(1), Ζέρβα 5(1), Κριμίλη, Αθανασιάδου 12, Θεοδώρου 5, Στεργίου 8, Γενναίου 2, Φίλιου 2, Κατσαμούρη 8.
Άρης (Βαχαροπούλου-Μακρής): Γκρίτζαλη 7, Ουζούνη Μαρ., Βαντσιούρη 5, Κωφοκώτσιου, Γιαννούσιου 10, Νιγδέλη, Μπέρμπερη, Γκομπετζισβίλι, Ουζούνη Μαγ., Μπουντούκα 12, Αβρονιδάκη.

Μασλαρινός: «Δίκαια και καθαρή η κατάκτηση του τίτλου»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του «Δικεφάλου» Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε:

«Κατακτήσαμε δίκαια τον τίτλο και μάλιστα αήττητοι. Πετύχαμε τρεις άνετες νίκες στους τελικούς και αυτό ήρθε ως επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Θα προετοιμαστούμε για το Πανελλήνιο, για το οποίο είναι νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη, καθώς δεν ξέρουμε ακόμη τους αντιπάλους μας».







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια