Πέρασε και από την Λευκάδα ο Ολυμπιακός-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με τη Νίκη-Τι δήλωσαν Μίσσας, Μάλτση και Αντερσον

O πρωτοπόρος Ολυμπιακός πέρασε από τη Λευκάδα κερδίζοντας με 75-60 την τοπική Νίκη και παραμένει αήττητος στην Α1 γυναικών.

Οι Λευκαδίτισσες ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικές απέναντι στον νταμπλούχο Ελλάδας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ ήταν ισόπαλο στα μέσα της δεύτερης περιόδου (27-27) με τον Ολυμπιακό όμως να παίρνει μια μικρή διαφορά στην ανάπαυλα (31-38).

Οι «ερυθρόλευκες» θέλησαν να καθαρίσουν το ματς με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, «πάτησαν και γκάζι» και βρέθηκαν στο +16 (36-52), όμως η Νίκη αντέδρασε και μείωσε στους οκτώ (47-55). Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού στην τελευταία περίοδο ήταν αυτή που του έδωσε τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 14-20, 31-38, 47-59, 60-75
Διαιτητές: Λογοθέτης-Κουτσοδήμος
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Τελίδου 4, Τσινέκε, Γουάτιντ 16 (1), Αρώνη, Τσαμπούρη, Ντάναμ 25 (1), Οστρια 9 (1), Τσέρου 6 (1).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίσσας): Μάζιτς 7, Σταμάτη 3 (1),  Σπυριδοπούλου 7 (1), Χατζηνικολάου 7,  Μπαλτά, Μάλτση 23 (4), Κοσμά 2, Σωτηρίου, Καλτσίδου 8 (1), Αντερσον 11, Μακόλι 7.

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Παρόλο που θεωρώ ότι είχαμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά σε σχέση με την αντιμετώπιση του παιχνιδιού και αναφορικά με την ωριμότητα που έπρεπε να δείξουμε, δεν τα πήγαμε καλά στην αρχή.  Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα διορθώθηκαν και σίγουρα παίξαμε πολύ καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Αλλά το θέμα είναι πως η νοοτροπία αυτή δεν έχει καμία λογική και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι παίζει στον Ολυμπιακό. Πρέπει κάθε φορά να είσαι έτοιμος και κάθε φορά να έχεις την απόλυτη συγκέντρωση με οποιοδήποτε παίζεις και σε οποιοδήποτε γήπεδο. Θεωρώ ότι δεν σημαίνει κάτι το ότι έχουμε ένα πολύ καλό ροστερ και θα κερδίζουμε μόνο και μόνο επειδή φοράμε την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί και οι άλλες ομάδες παίζουν και είναι δεδομένο και σίγουρο ότι θέλουν να σε βρουν σε μια μορφή που θα τους έχεις υποτιμήσει και σε μια κακή φάση, για να κάνουν και το όνειρό τους πραγματικότητα. Πρέπει να είσαι πάντα στο 100% και να μπαίνεις σε ένα παιχνίδι για να παίζεις αυτό που είσαι ικανός να κάνεις. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε στη λογική να παίζουμε 10 λεπτά και να.. καθαρίζουμε ένα παιχνίδι. Δεν έχει νόημα και λογική μπάσκετ αυτό το πράγμα. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις όλοι είναι πειθαρχημένοι και δεν έχω κάποιο παράπονο αλλά σε κάποια παιχνίδια όπως και το σημερινό δεν υπήρχε η ετοιμότητα  και η συγκέντρωση απαιτούμε να υπάρχει σε κάθε μας αναμέτρηση».

Η Εβίνα Μάλτση δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr ότι: «Ήταν άλλο ένα παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Υπήρξαν κάποια πράγματα που δεν μας βγήκαν στο ξεκίνημα. Λίγο το ταξίδι και λίγο ότι παίζαμε εκτός έδρας... Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες όμως και θα τα διορθώσουμε όλα στην προπόνηση και θα βελτιώσουμε κατά πολύ την εικόνα μας. Εμείς κρατάμε τη νίκη και πάνω από όλα συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας για την εμφάνιση και την προσπάθεια».

Η Ιβόν Άντερσον δήλωσε: «Ήταν σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στην ένταση του. Κάθε φορά που παίζουμε μακριά από το σπίτι μας γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε σκληρά ματς. Ναι σήμερα έπαιξαν καλά αλλά ευτυχώς ήμασταν προετοιμασμένες και αντιδράσαμε σωστά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια