Εκοψαν την βασιλόπιτά τους οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων-Φωτορεπορτάζ

Σε ένα πραγματικά κατάμεστο ΔΑΚ Πεύκων πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Στην αρχή η ομάδα της κατασκήνωσης «Δημιουργικό Καλοκαίρι» ετοίμασε πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια για τους μικρούς αθλητές που το χάρηκαν με την ψυχή τους. Σκυταλοδρομίες, άλματα , κουτσό και άλλα παιχνίδια που κατέληγαν σε ένα κυνήγι θησαυρού που δεν θα μπορούσε να είναι στο τέλος τίποτα άλλο από μικρές λιχουδιές.

Στη συνέχεια το παρών έδωσε ο πάτερ Ιωάννης Κρητικόπουλος που έδωσε τις ευλογίες τους για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς. Μίλησαν επίσης ο Απόστολος Συμεωνίδης εκ μέρους των ακαδημιών και ο Χρόνης Κεχαγιάς εκ μέρους του αντρικού τμήματος. Το φλουρί , πήγε στη διοίκηση με τον πρόεδρο Άγγελο Παντέλογλου να δίνει ευχές για μια καλή χρονιά αλλά ταυτόχρονα να δέχεται και τα πειράγματα των παιχτών και των γονιών.


Από το αντρικό ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο Νίκος Βαγιάτης. Σε όλα τα τμήματα από ακαδημίες μέχρι εφηβικό μοιράστηκαν δώρα στους τυχερούς. Στα αξιοσημείωτα αυτής της χρονιάς ήταν ότι ο τυχερός του παιδικού τμήματος Αστέριος Βογιάννου κέρδισε μια πλήρη υποτροφία για τη χρονιά που μας έρχεται στα Φροντιστήρια Συνεργασία των Πεύκων.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια