Καραπιπερίδης: « Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, τεράστια η απώλεια του Πλιούκα»

Δηλώσεις για την ήττα της Ενωσης Καβάλας μέσα στην έδρα του Ανατόλια, έκανε στο www.proininews.gr ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Καραπιπερίδης. Τόνισε ότι κόστισε το γεγονός ότι δεν έβγαλε άμυνα η  Ενωση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αναλυτικά:

Τι έφταιξε και έσπασε το αήττητο σερί των 8 αγωνιστικών, κόντρα στο Ανατόλια;

«Δεν παίξαμε άμυνα ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δε βγάλαμε άμυνα, ήμασταν νωθροί. Προσπαθήσαμε να είμαστε δυνατοί και να τρέξουμε σε όλο το γήπεδο αλλά όταν δε βγάζεις άμυνα το δικαίωμα δεν σου το δίνει κανένας.

Αλλάξαμε φυσικά την αντίδραση μας, στο β` μέρος. Ανακάμψαμε γρήγορα και μέχρι το τέλος το ματς πήγαινε πολύ κοντά. Ισοφαρίσαμε 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος μ` ένα τρίποντο. Με δυο βολές του Καραποστόλου πέρασε μπροστά το Ανατόλια και στην τελευταία επίθεση χάσαμε ένα λέι απ με υποψία φάουλ, σε προσπάθεια του Ετινόσα. Η μπάλα μπήκε και βγήκε».

Υπήρχε υποτίμηση του αντιπάλου;

«Όχι σε καμία περίπτωση. Ο αντίπαλος είχε και εξακολουθεί να έχει το αήττητο μέσα στην έδρα του.  Νομίζω ότι πολλές ομάδες θα περάσουν πολύ δύσκολα από εκεί μέσα.  Έχουν τρομερή ικανότητα στο τρίποντο.   Έχουν τρομερή ευστοχία. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ειδικά με μας, είχαν 8 τρίποντα, αυτό φυσικά για μας ήταν μεγάλο πλήγμα. Εμείς πρέπει να  σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ».

Πόσο φάνηκε η απουσία του Πλιούκα;

«Η απουσία του Πλιούκα σίγουρα είναι τεράστια. Για μας έχει μεγάλη σημασία που δεν θα παίξει μέχρι τέλος, στο κομμάτι της ηγετικότητας και της προσωπικότητας. Ακόμη στο κομμάτι του ροτέισον. Βέβαια ανταποκρίθηκε πολύ καλά ο Χονδρόπουλος, ο οποίος ήταν θετικός στο ματς με το Ανατόλια. Σίγουρα από εδώ και πέρα πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε χωρίς τον Χάρη. Συνεχίζουμε…»

Θα επηρεάσει τη ψυχολογία η ήττα με το Ανατόλια;


«Εχει δρόμο. Δε νομίζω ότι θα κοστίσει αυτή η ήττα. Πολλές ομάδες θα περάσουν δύσκολα από εκεί και πέρα. Πρέπει να είμαστε πολύ αποφασισμένοι στο παιχνίδι με τα Πεύκα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια