Εσπερίδες: «Ενάμιση μήνα μετά ανακάλυψε την… σφαγή ο Παναθλητικός»

Οι Εσπερίδες απάντησαν στο βίντεο του Παναθλητικού Συκεών με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Επειδή καμιά φορά μια εικόνα (πόσο μάλλον ένα βίντεο) είναι χίλιες λέξεις και κυρίως για όποιον τα συρράβει και τα εμφανίζει κατά το δοκούν , με περίεργες μεθόδους (που πρώτη φορά βλέπουμε) και με αντιφατικά σχόλια , παραθέτουμε την… σφαγή του Παναθλητικού από τους διαιτητές πριν ακριβώς ενάμισι μήνα στις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Φυσικά αυτό το διάστημα δεν γράφτηκε το παραμικρό για αδικία -σφαγή και η προπονήτρια κ. Καφαντάρη στις δηλώσεις της δεν είχε παρά ελάχιστες νύξεις για σφαλτσοσφυρίγματα . Αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία . Η πολιτική του σωματείου άλλαξε άρδην και εμφάνισε το πρωτοποριακό βίντεο διαμαρτυρίας μαζί με ένα ανάλογο με πολύ πιο βαρείς υπαινιγμούς και σχόλια κατά του Ολυμπιακού Βόλου και του ρέφερι που σφύριξε στον Βόλο την Κυριακή  όπως και στο Επταπύργιο πριν ενάμισι μήνα (πράγμα φυσικά σπάνιο και πρωτοφανές !!!!)  .

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας δεν θα αναφερθούν παρά μόνο με μία γραμμή στα σε βάρος τους σφυρίγματα στον αγώνα αυτό που όπως συχνά συμβαίνει σε εκτός έδρας ματς . Ούτε στα πέντε φάουλ με τα οποία χρεώθηκε η κορυφαία μας αθλήτρια Μούρερ που αποχώρησε πέντε λεπτά πριν την λήξη .


Προφανώς σε όλα τα ματς που έπαιξε και πιθανόν έχασε (6 στα 12) δεν αδικήθηκε ποτέ και πάντα οι διαιτητές τα σφύριζαν όλα υπέρ της . Ο σύλλογός μας έχει μάθει να μην ασχολείται ποτέ με την διαιτησία και φυσικά δεν θα παρασυρθεί να το κάνει τώρα . Απλά θεωρεί ότι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΗ ενέργεια ενός κατά τα άλλα έντιμου  καθώς πρέπει σωματείου είναι ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ και φυσικά δεν θα το αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα σε προσπάθεια να θιχτεί η αξιοπρέπειά του και να χαλάσει η εικόνα του . Το να κάνει η κηρύττει κάποιος πόλεμο ειδικά όταν έχει τόσο μα τόσο άδικο είναι θλιβερό και αναξιοπρεπές . Όποιος σπέρνει ανέμους , θερίζει θύελλες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια