Παρουσία Βασιλακόπουλου τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αιδηψού

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ΚΓ Αιδηψού, το οποίο αναμορφώθηκε χάρη στην πρωτοβουλία της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού, Λίνας Ευσταθίου-Σπανού, παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Το γήπεδο εγκαινιάστηκε με έναν αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Εφήβων και τον Σύλλα Αιδηψού. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χ. Μελετίου, ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης Γ. Χαρατσής, ο βουλευτής Τ. Πρατσόλης, ο πρώην βουλευτής Χρ.Θεοδώρου, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρ. Παπανδρέου και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του: «Τα έργα αυτά αποτελούν ένδειξη πως το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός μπορεί και προχωράει σε δύσκολες εποχές. Είναι χαρά μου βρίσκομαι σήμερα εδώ, στα εγκαίνια ενός πολύ ωραίου γυμναστηρίου».

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ, Χάρης Μελετίου τόνισε: «Η ανακαίνιση του γυμναστηρίου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή, αναβαθμίζει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και δίνει την ευκαιρία στο ιστορικό σωματείο του Σύλλα Αιδηψού να δουλέψει ακόμα περισσότερο, πλέον με μεγαλύτερες ανέσεις».

Η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου της Αιδηψού αποτελούν την υλοποίηση της δέσμευσής μας. Οι εξαγγελίες μας γίνονται πραγματικότητα με γνώμονα πάντα το όφελος της νεολαίας της Αιδηψού και της ευρύτερης περιοχής. Εκτός από το κλειστό γυμναστήριο ακολουθεί η ολοκλήρωση και των υπόλοιπων έργων σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας».

Η πρόεδρος του Σύλλα Αιδηψού, Σπυριδούλα Χατζή, επισήμανε: «Ένας σύλλογος 27 χρόνια μεγαλωμένος και εδραιωμένος στα τσιμέντα και τώρα εδώ, πατάμε παρκέ! Ευχαριστούμε ως σύλλογος το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και ειδικότερα τη Δήμαρχο κ. Λίνα Ευσταθίου-Σπανού που βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας βοηθώντας τον αθλητισμό της περιοχής μας. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα μας βοηθήσει ώστε στο άμεσο μέλλον να έχουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Για την... ιστορία να αναφέρουμε πως ο αγώνας Σύλλας-Εθνική Εφήβων έληξε 46-84.


*Ευχαριστούμε το eviabasket.gr για τη συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια