Επεισοδιακό το παιχνίδι Νίκη Βόλου-Πρωτέας Γρεβενών-Αποβλήθηκαν Παπακώστας και Κλωνάρας

Ένα μεγάλο «διπλό» πήρε στο Βόλο ο Πρωτέας Γρεβενών, ο οποίος μετά το 74-68 επί της Νίκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με την προοπτική να «αναρριχηθεί» και στην τρίτη αν εκμεταλλευτεί το ρεπό του ΑΓΣΙ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, έχοντας αυτή τη στιγμή απόσταση δύο νικών από τους πρωτοπόρους Φαίακα-Φίλιππο στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ο αγώνας αυτός, πάντως, είχε αρκετή ένταση και ιδίως προς το τέλος του, με τους Φάνη Παπακώστα και Νίκο Κλωνάρα να αποβάλλονται.

Οι δύο ψηλοί, όπως αναφέρει το Magnesiasports.gr, μετά από φάση στα 4:30″ πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, αλληλοϋβρίστηκαν και κόντεψαν να έρθουν στα χέρια (φώτο στο τέλος), με την επέμβαση των ψυχραιμότερων να αποσοβεί τα χειρότερα στο παρκέ. Με αφορμή το επεισόδιο μεταξύ Παπακώστα-Κλωνάρα, πάντως, υπήρξε ένταση και στην κερκίδα, χωρίς πάντως να επεκταθούν οι φίλοι των δύο ομάδων, αφού είχε κληθεί προληπτικά ισχυρή αστυνομική δύναμη.


Το παιχνίδι διεκόπη για λίγο και συνεχίστηκε με αποδοκιμασίες προς τους διαιτητές Λουλουδιάδη-Αγραφιώτη για τις αποφάσεις τους. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως ευνόησε κατά κάποιο τρόπο την Νίκη, η οποία στη στιγμή του επεισοδίου «κυνηγούσε» στους 15 πόντους (37-52) και ξεκίνησε την αντεπίθεσή της, μειώνοντας μέχρι το -4 στα 44″ πριν από την εκπνοή (68-72). Δεν προλάβαινε για την ολική επαναφορά, όμως, αργά και ο Πρωτέας πήρε το «διπλό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια