Σημαντικό βήμα τετράδας για το εφηβικό της ΧΑΝΘ-Όλα τα σενάρια-Η βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τους εφήβους της ΧΑΝΘ που επιβλήθηκαν με 65-57 του Αχιλλέα Τριανδρίας και υπερκάλυψαν και τη διαφορά των δύο πόντων που έχασαν στον πρώτο γύρο.
Έτσι χρειάζονται νίκη με ένα πόντο την τελευταία αγωνιστική επί της Ακαδημίας Αστέρια για να καταλάβουν (υπό φυσιολογικές συνθήκες) την τέταρτη θέση στον πρώτο όμιλο.   
Δεκάλεπτα:  19-14, 28-31, 46-49, 65-57
Διαιτητές: Αναστασιάδης-Μπαχτσεβανόπουλος
ΧΑΝΘ(Παναγιωτόπουλος-Ζαφειρούδης): Παπαζούδης 18, Σωσσίδης 2, Νούσιος 2, Μακούλης 6, Ζούντσας 2, Φιλοξενίδης, Ντουπτσόγλου, Δούκας 2, Κωστίκας 25, Ζεκιριέ 2, Χατζηβούρκογλου 6. 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Χατζόπουλος): Μπάρτζης 13, Ταουσάνης 2, Φλιώνης 4, Τραπεζάνογλου 7, Καραβασίλης, Τσιόχας, Κομνιανίδης 11, Μαλακόπουλος 2, Μαρκόπουλος 8, Κοκορέντζας 10, Παπανικολάου.

Η βαθμολογία

ΑΡΗΣ 25
ΠΑΟΚ 24
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 24
ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ 18
ΗΡΑΚΛΗΣ  18
ΧΑΝΘ 17
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ  17 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ  13

Όλα τα σενάρια του φινάλε της πρώτης φάσης


Στην τελευταία αγωνιστική ο Ηρακλής αγωνίζεται στο Μαντουλίδη και αν επικρατήσει βγαίνει τέταρτος. Αν χάσει (πράγμα περισσότερο λογικό), τότε η τέταρτη θέση θα κριθεί από το νικητή του αγώνα ΧΑΝΘ-ΑΚ Αστέρια. Αυτό γιατί, με δεδομένη και τη νίκη του Αχιλλέα Τριανδρίας επί της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, η ΧΑΝΘ έχει το καλύτερο γκολ-αβερέιτζ μεταξύ των ομάδων της τετραπλής ισοβαθμίας που θα σχηματιστεί. Αν φυσικά επικρατήσει η Ακαδημία Αστέρια (πάντα με ήττα του Ηρακλή) θα είναι αυτή που θα καταλάβει την τέταρτη θέση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια