Έκοψε την πίτα του το γυναικείο του Αρη-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο στο ATTILIO Cafe-Bar, στην Παπάφη 12,σε πολύ όμορφο, οικογενειακό και ζεστό κλίμα, η κοπή της βασιλόπιτας του 2018 για το γυναικείο του Αρη.

Το ATTILIO café-bar ανήκει στην αρχηγό της ομάδας  Αθηνά Αντωνιάδου και την αδερφή της, Σοφία που και αυτή ξεκίνησε και έπαιξε πολλά χρονιά στον Αρη.

Στην κοπή της πίτας ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες από το τμήμα των γυναικών και οι προπονητές της ομάδας. Στην εκδήλωση τον παρόν έδωσαν οι δύο έφοροι του τμήματος, ο Γιώργος Λιθαρής και ο Σάκης Κανάκης.

Ο Γιώργος Λιθαρής έδωσε από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στις παίκτριες και ευχήθηκε στα κορίτσια υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο αλλά και στην προσωπική τους ζωή.

Στην συνέχεια, ο Σάκης Κανάκης έκοψε την πίτα και έδωσε και αυτός τις ευχές του προς τα κορίτσια . Το φλουρί το έτυχε η ομάδα και έτσι, έγινε μία κλήρωση ανάμεσα στις παίκτριες. Τυχερή ήταν η Αθηνά Αντωνιάδου, η οποία πήρε το δώρο της, το οποίο ήταν μία όμορφη μπλούζα. Μετά την κοπή ακολούθησε δεξίωση για τα κορίτσια.


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια