Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις αυριανές κληρώσεις της ΕΚΑΣΘ για εφήβους, νέους και Γ2 ανδρών

Από την ΕΚΑΣΘ καλούνται οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων, όπως προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 31/1/2018 και ώρα 18:00 την κλήρωση της επόμενης φάσης εφήβων.

Β-ΦΑΣΗ

Β-Α’ ΦΑΣΗ

Οι δύο (2) πρώτοι των ομίλων 3ος -8ος, και οι τέσσερις (4) τελευταίοι τέταρτοι του 2Ο ομίλου σύνολο δεκαέξι (16) ομάδες, μετά από κλήρωση θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες. Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στην Α΄φάση, οι τέσσερις (4) ομάδες του 2Ο ομίλου καθώς και οι ομάδες που αγωνίσθηκαν στον ίδιο όμιλο στην Α΄ φάση.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη και σε περίπτωση που κατέλαβαν την ίδια θέση στους ομίλους κατά την Α΄ φάση, με βάση την σειρά κλήρωσης.

Οι Ομάδες

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΚ
ΓΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΑΕΣΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΕΚΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚ.ΜΑΠΟ
ΑΟΕΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣ
Β.Α.Ο.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΑΜΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔ.ΚΑΛΘ
ΜΕΝΤ ή ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΚΑΣ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧ.

Ημερομηνίες αγώνων: 1η αγων:03/02/18 2η αγων:10/02/18

 Β-Β ΦΑΣΗ

Οι τέσσερις (4) πρώτοι του 2ου ομίλου και οι τέσσερις (4) τελευταίοι του 1ου ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες ως εξής:

8Α-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ-1Β-ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ
7Α-Χ.Α.Ν.Θ.-2Β-ΑΠΣ Ν.ΒΟΤΣΗΣ
6Α-ΑΠΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ-3Β-ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
5Α-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-4Β-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.ΜΓΣ

Ημερομηνίες αγώνων: 1η αγων:03/02/18 2η αγων:10/02/18

Β-Γ ΦΑΣΗ

Οι τρίτοι (3) των ομίλων 3-8 θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα γύρο κατόπιν κλήρωσης.

Β-Δ ΦΑΣΗ

Οι τέταρτοι (4) των ομίλων 3-8 θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα γύρο κατόπιν κλήρωσης.

ΝΕΟΙ

Καλούνται οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων, όπως προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 31/1/2018 και ώρα 17:30 την κλήρωση της επόμενης φάσης νέων:

Β’ ΦΑΣΗ

Βα.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 1ου και 2ου ομίλου θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης:

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΕΦΥΡΑ ΚΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚ
ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ
ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ββ.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 3ου και 4ου ομίλου θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης:

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΑΠΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΟΘ ή ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΑΣ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
ΖΕΦΥΡΟΣ 02
ΓΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Βγ.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 των 1ου και  2ου ομίλου εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης.

 Βδ.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 των 3ου και 4ου ομίλου εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης.

Γ2 ΑΝΔΡΩΝ

Καλούνται οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων, όπως προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 31/1/2018 και ώρα 17:00 για την κλήρωση της επόμενης φάσης Γ2 Ανδρών.

Β ΦΑΣΗ

Β-Α

Οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες των δύο πρώτων ομίλων με  (με περιορισμό) θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε 2 γύρους (εντός-εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση. Οι τρείς (3) πρώτες ομάδες του ομίλου ανέρχονται στην Γ1 κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Β-Β

Οι δύο (2) πρώτες ομάδες των τεσσάρων ομίλων (3,4,5,6) χωρίς περιορισμό θα σχηματίσουν 1 όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε 2 γύρους (εντός-εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση. Οι πέντε (5) πρώτες ομάδες του ομίλου ανέρχονται στην Γ1 κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Εάν δεν επιθυμούν την άνοδο οι θέσεις θα καλυφτούν από την κατάταξη της Β-Α φάσης (με περιορισμό)

Β-Γ

Οι 5οι-6οι, 7οι-8ι των 2 πρώτων ομίλων εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο οκτώ (8) ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους

Β-Δ

Οι 3οι-4οι των ομίλων (3,4,5,6,) χωρίς περιορισμό εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους.

Β-Ε

Οι 5οι-6οι των ομίλων (3,4,5,6,) χωρίς περιορισμό εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους.

Β-ΣΤ

Οι 7οι-8οι των ομίλων (3,4,5,6,) χωρίς περιορισμό εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια