Τιμωρία 10 μέρες στον Τσίκληρα και 40 στον Καπουρνιώτη για τη μεταξύ τους διαμάχη

Δυσάρεστες συνέπειες είχαν τελικά για Μιχάλη Καπουρνιώτη και Άγγελο Τσίκληρα τα «γαλλικά»  που αντάλλαξαν στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου -Πανιώνιος στις 17 Δεκεμβρίου.

Οι διαιτητές κατέγραψαν το συμβάν και ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή 40 ημερολογιακών στον Καπουρνιώτη και 10 ημερολογιακών ημερών στον Τσίκληρα αφού τα όσα έγραψαν στις εκθέσεις τους οι Θεσσαλονικείς ρέφερι Μιχάλης Θεοδώρου και Γιάννης Λουλουδιάδης καθώς και ο κομισάριος Ιωάννης Γκουντέλιας ήταν περισσότερο επιλήψιμα για τον Βολιώτη κόουτς και λιγότερο για τον… κυανέρυθρο τεχνικό.  Όπως και να έχει και οι δύο δεν θα κάτσουν στον πάγκο ο μεν Τσίκληρας αύριο στο ματς Πανιώνιος –ΠΑΟΚ, ο δε Καπουρνιώτης στο μεθαυριανό Αθηναϊκός -Ολυμπιακός Βόλου. 


Ο Τσίκληρας θα απουσιάσει από τον πάγκο και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του α΄ γύρου στο Κερατσίνι με τον Φάρο (14.01)  όπου θα εκτίσει την ποινή. Ο Καπουρνιώτης θα εκτίσει ποινή ουσιαστικά πέντε αγώνων και μάλιστα αρκετά σημαντικών . Αναλυτικά θα απουσιάσει με Αθηναϊκό εκτός (08.01) , Πρωτέα Βούλας (14.01) και Παναθλητικό εντός (21.01), Παναθηναϊκό εκτός (28.01) και Νίκη Λευκάδας εντός (04.02) . Θα αναβαθμιστούν σε πρώτοι προπονητές οι δύο συνεργάτες εν προκειμένω ο Θάνος Νίκλας στα ματς του Πανιώνιου με ΠΑΟΚ και Φάρο Κερατσινίου και ο Μάριος Μπορίνος στα πέντε ματς που προαναφέραμε. Βέβαια σημειώνουμε ότι τόσο ο Τσίκληρας όσο και ο Καπουρνιώτης έχουν δικαίωμα εισόδου στην κερκίδα και σε αρκετά ματς θα μπορούν να καθοδηγήσουν έστω και μετ'  εμποδίων τις ομάδες τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια