26 Σεπ 2017

Το σημερινό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ

Έναν αγώνα για την Γ2 ανδρών περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ, που είναι το εξής:

«Περίπατος» για τον Χορτιάτη

Πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Χορτιάτη, που επικράτησε άνετα του Εύριπου με 46-81 και γιόρτασε έτσι με το καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του αθλητή Σταύρου Παντελίδη.

Πρόκριση στο κύπελλο ανδρών της ΕΚΑΣΘ για τον Μάρκο Μπότσαρη

Καλύτερος στην επανάληψη ο Μάρκος Μπότσαρης επικράτησε του ΣΑΕ Αστέρια με 69-63 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΘ.

Γιορτή και φιλανθρωπική εκδήλωση στα πλαίσια της MAXIDAY το Σάββατο από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 30/9 γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η MAXIDAY, η Παγκόσμια Μέρα Maxibasketball με τη διεξαγωγή εορταστικών-φιλικών αγώνων.

Δεύτερη επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Αστυνομικών

Η Εθνική ομάδα της Αστυνομίας επικράτησε της Λιθουανίας με 95-88 και έκανε το «2 στα 2» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχοντας σαν κορυφαίο τον Θέο.

«Πέρασε» από το Νέο Ρύσιο η Μαλακοπή

Εχοντας προβάδισμα με διαφορά ασφαλείας μετά τη δεύτερη περίοδο ο ΑΟ Μαλακοπής Πυλαίας επικράτησε στο Νέο Ρύσιο του Αστέρα Πλαγιαρίου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στα τέλη της τρίτης και της τέταρτης περιόδου στους τέσσερις πόντους, αλλά δε μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο.

Τα σημερινά αποτελέσματα και το πανόραμα του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΘ

Τα σημερινά αποτελέσματα

Εύκολο «διπλό» στο «Ιβανώφειο» για το Ασβεστοχώρι

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα το Ασβεστοχώρι επικράτησε στο «Ιβανώφειο» των εφήβων του Ηρακλή με 40-70 και προκρίθηκε στην τέταρτη φάση του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΘ. Οι νικητές πήραν από την αρχή διαφορά, που ανέβαινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.