31 Μαΐ 2017

Sold out στο καμπ του Θερμαϊκού Θέρμης με τον Audie Norris

Ο Λεωνίδας σας πληροφορεί για το sold out που σημειώθηκε στις εγγραφές για το καμπ του Θερμαϊκού Θέρμης με τον Audie Norris.


Ανακοίνωση και επιμέρους παρατηρήσεις-προτροπές της Old School στην χθεσινή συνάντηση των σωματείων της Γ2 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ανδρών

Ανακοίνωση και επιμέρους παρατηρήσεις- προτροπές εξέδωσε η Old School  προς την Ε.ΚΑ.Σ.Θ., έπειτα από όσα έλαβαν χώρα στη χθεσινή (30/5) συνάντηση των σωματείων στα γραφεία της στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Οι προτάσεις-εισηγήσεις του Πορφυριακού στην σημερινή συνάντηση των ομάδων της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών

Ο Πορφυριακός εκπροσωπήθηκε στην συνάντηση των ομάδων της Γ1 κατηγορίας με την διοίκηση της ΕΚΑΣΘ, σήμερα στα γραφεία της ένωσης και κατέθεσε εγγράφως και επιγραμματικά, τις παρακάτω προτάσεις/εισηγήσεις, μέρος των οποίων συζητήθηκαν ενώ οι υπόλοιπες αναμένεται να τεθούν υπό μελέτη από την διοίκηση πολύ σύντομα:

Σολωμού και Χριστοφόρου στον Μελάς

Νέες προσθήκες έμπειρων και ελπιδοφόρων αθλητριών, όπως η Ελένη Σολωμού και η Βιολέτα Χριστοφόρου (1997, Μαρούσι, 1,86), ανακοίνωσε ο Μελάς ενώ οι συζητήσεις και το σκάουτινγκ συνεχίζονται για την επίτευξη των υψηλών στόχων.

Καλούτσικος: «Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο δρόμος…»

Η μεθοδικότητα και η δουλειά συνήθως φέρνουν επιτυχημένα αποτελέσματα. Όταν μάλιστα αυτά έρχονται… αθόρυβα βιώνεις την επιτυχία πιο δυνατά, περισσότερο έντονα…

Οι κληρώσεις των αγώνων των ειδικών πρωταθλημάτων ανόδου στην Α2 Γυναικών και στην Γ΄ Εθνική Ανδρών (Ομιλοι Νότου)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Όμιλος Νότου). Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Μετς 21-26 Ιουνίου του 2017.

H παγκόσμια ΧΑΝ γιορτάζει και... σουτάρει

Η ΧΑΝΘ τιμά τα γενέθλια της Παγκόσμιας YMCA και συμμετέχει στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν παγκοσμίως σε όλες τις ΧΑΝ στον κόσμο το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Συνεχίζει στους Ικαρους Σερρών ο Ποργιόπουλος

Το ΔΣ του ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον coach Στέργιο Ποργιόπουλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018,ύστερα από την πετυχημένη φετινή χρονιά όπου σαν αποτέλεσμα είχε την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Και επίσημα η ανανέωση Σούλιου με τον ΑΣ Καστοριάς

Ο ΑΣ Καστοριάς ανακοίνωσε, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γιώργο Σούλιο.

Αρχίζει αύριο η υποβολή δηλώσεων ενεργείας για τους βοηθούς διαιτητών-κριτές

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017  θα αρχίσει η υποβολή δηλώσεων ενεργείας των βοηθών διαιτητών-κριτών, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η οποία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.

Ματαίωση προπόνησης του κλιμακίου Νότου της Εθνικής Παμπαίδων

Από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2 Ιουνίου προπόνηση του κλιμακίου Νότου της Εθνικής Παμπαίδων στο ΟΑΚΑ ματαιώνεται λόγω διεξαγωγής φιλικού.