Νικητής του τουρνουά του Αρίωνα Σταυρούπολης , η ανθρωπιά και η στήριξη στον συνάνθρωπο-Φωτορεπορτάζ

Επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες και ως προς την συμμετοχή αλλά ιδιαίτερα ως προς την συγκέντρωση αγαθών, διεξήχθη το δεύτερο φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά  που διοργάνωσε ο Αρίων Σταυρούπολης.

Οι δεκάδες σακούλες με τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε οικογένειες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμων Πολίχνης, που πλήττονται από την ανεργία, την φτώχεια και αντιμετωπίζουν απίστευτα βιοποριστικά προβλήματα.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε τα εξής: «Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τα φιλικά σωματεία Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης, Αναγέννησης Φλόγας Πολίχνης, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Π.Ο.Ξ. και Ελπίδων Ηλιούπολης, για την συμμετοχή τους στο τουρνουά μας, καθώς και στους διαιτητές Λουλουδιάδη Γιάννη, Πετανίδου Μένια, Τσαρδούλια Τηλέμαχο και Παπαδοπούλου Κορίνα, που βοήθησαν αφιλοκερδώς στην διεξαγωγή των αγώνων. Ο πρόεδρος της ομάδας Κυρλίδης Χρήστος και ο έφορος του αγωνιστικού μας τμήματος Γιαλαντζής Γιάννης επέδωσαν στους εκπροσώπους των πέντε φίλων σωματείων αναμνηστικούς επαίνους συμμετοχής και ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου μας Κανέλλης Μάκης στους τέσσερις ρέφερι.

Ως προς το μπασκετικό μέρος, οι αγώνες διεξήχθησαν σε δέκα δεκάλεπτα, όπου όλες οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους χωρίς σκορ, καθώς νικητής των αγώνων και αυτού του τουρνουά ήταν η ανθρωπιά και η στήριξη προς τον συνάνθρωπο.

Να ευχαριστήσουμε τον εκπρόσωπο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμένου και υπεύθυνο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού στη Β. Ελλάδα των ΑΝ.ΕΛ. Σκουλαριώτη Δημήτρη, τον Αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Τμήματος της Ι.Ρ.Α. Χριστοδούλη Χριστόδουλο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τον Πρόεδρο των Εθελοντών-Διασωστών ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Μακαβό Γιώργο για την παρουσία και την ιατρική κάλυψη του Τουρνουά.

Το τεράστιο ευχαριστώ όμως ανήκει στους απλούς ανώνυμους φίλους που βρέθηκε στο κλειστό της Σταυρούπολης και που από το δικό τους υστέρημα στήριξαν με την αγάπη τους, τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Ο σύλλογος μας, καθώς και τα άλλα πέντε φιλικά σωματεία, θα είναι παρών όπου και όταν χρειαστεί να βοηθήσουν καταστάσεις και συνανθρώπους. Τέλος επιθυμία των ανθρώπων του Αρίωνα είναι όχι μόνο να καθιερωθεί το φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο τουρνουά, αλλά να στηριχθεί και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο».

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια