Παραλειπόμενα και φωτορεπορτάζ σε συνεργασία με το www.top-sport.gr από τον αγώνα της Εθνικής γυναικών με τη Μεγάλη Βρετανία στην Κοζάνη-Συνεχής ανανέωση

*Μεγάλες στιγμές ζει το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, καθώς πάνω από 2.500 φίλαθλοι παρακολουθούν το παιχνίδι. Μεταξύ αυτών αρκετά παιδάκια από τις ακαδημίες των σωματείων της περιοχής, που δίνουν τον δικό τους τόνο, ενώ υπάρχει και πανό που γράφει «Κορίτσια μυρίζει….Τιρινινι, Μαυροδένδρι».
*Καθοριστική συμβολή στην μαζική προσέλευση των φιλάθλων είχε η τοπική Ένωση και προσωπικά ο πρόεδρός της Λάζαρος Σαββίδης, που μαζί με τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ, έδωσαν τον δικό τους αγώνα όλες τις προηγούμενες ημέρες.

*Η δυσκολία του αγώνα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, καθώς η αντίπαλός μας που διαθέτει πολύ καλό υλικό, βρέθηκε να προηγείται με σημαντική διαφορά.

*Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και τα μέλη του ΔΣ, Σάββας Λόρτος και Αρης Ζώης, μαζί φυσικά με τον Λάζαρο Σαββίδη, εκπροσώπησαν την Ομοσπονδία στην Κοζάνη, όπως και οι Παναγιώτης Κουτραφούρης και Γιάννης Αλεξόπουλος που καθόταν στον πάγκο της Εθνικής μας. 

*Ο Σάββας Λόρτος, που ς γνωστόν είναι και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, έφθασε στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας παρέα με τον ταμία της Ενωσης Αρη Γραμμενίδη.

*Η προπονήτρια των «μικρών» του Αρίωνα Πτολεμαϊδας Ελενα Παπαδημητρίου, σχολίαζε τον αγώνα για την κρατική τηλεόραση, με σπίκερ τον Βαγγέλη Ιωάννου και ρεπορτάζ πάγκων από τον Νίκο Καραγιώργη.

*Από όλες τις γειτονικές πόλεις και όχι μόνο, είδαμε φιλάθλους αλλά και παράγοντες του χώρου. Έτσι εκτός από την Κοζάνη, υπήρχε κόσμος από το Βελβεντό, τα Γρεβενά, την Πτολεμαϊδα, το Τσοτύλι, αλλά και τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

*Πολλές Ελληνικές σημαίες σε όλα τα μεγέθη κυμάτιζαν στο γήπεδο, δίνοντας το δικό τους χρώμα στην προσπάθεια της Εθνικής μας.

*Η "Μακεδονική δύναμη Κοζάνης", ψυχαγωγούσε τους θεατές κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου με χιπ-χοπ και ζούμπα.

*Σημαντική η συνεισφορά του αντιπροέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ Βασίλη Μπούτση, ο οποίος εκτελούσε χρέη εκφωνητή και προέτρεπε συνεχώς τους θεατές να φωνάζουν υπέρ της Ελληνικής ομάδας. 













































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια