Στη Θήβα υπό βροχή και στη Νεάπολη το τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Η Θήβα και η Νεάπολη Θεσσαλονίκης φιλοξένησαν το τουρνουά MILKO 3X3 το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου.

Όλα τα παιδιά ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στη Νεάπολη πήραν μέρoς στο τουρνουά MILKO 3X3 320 παιδιά που έπαιξαν και χάρηκαν το μπάσκετ. Νικητής στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Αχιλλέας Κυριόπουλος και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Παναγιώτης Μαϊμουτζής. Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η βροχή δημιούργησε προβλήματα στο τουρνουά MILKO 3X3 στη Θήβα, αλλά τα παιδιά έδωσαν το «παρών» και πήραν μέρος στους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν. Σε αυτό των ελεύθερων βολών νικητές ήταν ο Δημήτρης Αναστασίου (Δημοτικό) και ο Στέλιος Μπατσιούλης (Γυμνάσιο-Λύκειο) και σε αυτό των τριών πόντων ο Θανάσης Κολυμπύρης (Δημοτικό) και ο Στέλιος Τούτουζας (Γυμνάσιο-Λύκειο). Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές ο Χάρης Μελετίου (πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ) και οι κκ Αναστασίου (περιφερειακός σύμβουλος) και Σκούμας (δημοτικός σύμβουλος).


Το επόμενο ραντεβού το Σαββατοκύριακο, στην Αργυρούπολη, στη Λεωφ. Μαρίνου Γερουλάνου.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στη Νεάπολη

http://tsiotras.blogspot.gr/2017/11/milko-33.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια