Βασιλακόπουλος: «Δεδομένη η παρουσία μας στο παγκόσμιο μπάσκετ»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για όλους και για όλα, μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί του Ισραήλ με 82-61. Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πρώτον τα συγχαρητήρια είναι στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ. Νομίζω ότι αποδείχτηκε ότι έχει πολύ καλά θεμέλια το ελληνικό μπάσκετ. Είναι εδώ και παρά τις δυσκολίες, η εθνική ομάδα ανταπεξήλθε στις υποχρεώσεις της και δείχνει πως θα πορευτεί. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Η παρουσία μας στο παγκόσμιο μπάσκετ είναι δεδομένη».

Για τα νέα παιδιά που ανταποκρίθηκαν: «Το κλίμα είναι συγκινητικό και είμαι συγκινημένος. Τα παιδιά που έχουν κάνει και καριέρα όπως ο Βασιλόπουλος, έδειξαν μεγάλο θέλω και ξεπέρασαν τις δυσκολίες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη συμβολή, τη συμμετοχή και την απόδοση των παιδιών. Κι έρχεται η ομάδα Κ20 που ήταν πρωταθλήτρια σε αυτό το γήπεδο».

Για το αν αγχώθηκε στο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία: «Θεωρήσαμε όλοι ότι το παιχνίδι τέλειωσε αν και δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα αγωνία. Έγινε γύρισμα που σπάνια συμβαίνει. Παρ’ όλα αυτά ότι κερδίσαμε ήταν σημαντικό και σήμερα κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα δείχνει τη διαφορά των δύο ομάδων».

Για το τι μπορεί να γίνει για να είναι αδιαίρετο το μπάσκετ: «Η κοινωνία πιέζει. Θα κάνω μία πρόβλεψη. Ότι τον Φεβρουάριο η κατάσταση στα παράθυρα θα είναι διαφορετική και θα αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια