«Πάτησαν γκάζι» στο τέλος οι γυναίκες του Ηρακλή

Σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα απόδοσης και τον Πιερικό Αρχέλαο να παραμένει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού για περισσότερα από τριάντα λεπτά, ο Ηρακλής διέθετε μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι του και στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε μία διαφορά που του επέτρεψε να φτάσει στην τελική επικράτηση με 66-47.

Οι παίκτριες του Πιερικού Αρχέλαου, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, απέδειξαν και σήμερα ότι μπορούν να κοντράρουν οποιοδήποτε αντίπαλο και παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζονται και πιο βελτιωμένες στο παρκέ.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ηρακλής έβγαλε περισσότερη ενέργεια στο παρκέ από την ομάδα της Κατερίνης, την περιόρισε επιθετικά και κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα του.

Δεκάλεπτα: 15-11, 27-19, 41-40, 66-47
Διαιτητές: Ιορδανίδης – Κουφούδης
Ηρακλής (Κακιούσης-Λαμπρόπουλος): Τσουμπερλή 8, Παπαβασιλείου 5, Γιαννοπούλου, Καλογρίδου, Γιαννούδη, Μυγδαλιά 6, Σιδηροπούλου, Δημητριάδου 1, Τζιότζιου 6, Λογδανίδου 23, Τζέλου, Θωμά 17 (5).
Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη): Καραλή, Γκρίτζαλη, Αμβρακίδου, Ζουγκουρίδου 17 (2), Φλώρου 15, Γκοτζαμάνη 7, Λάππα 1, Μπαγκλαρίδου, Παντζιάλα, Καρατάσιου, Μουστακίδου 7, Δημητριάδου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια