Γύρισε στις επιτυχίες ο Νέστορας-Τραγικές οι συνθήκες στο Μίκρας Β΄

Επιστροφή στις νίκες για τον Νέστορα που το απόγευμα του Σαββάτου, κέρδισε τον Μορφέα με 35-31 στο Μίκρα 2.

«Τραγικό το σκορ, τραγικές όμως και οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Ο φωτισμός «ρομαντικός» ως είθισται στο συγκεκριμένο γήπεδο, δε βοηθήθηκε ούτε από το ότι ήταν ακόμη ημέρα ως το τέλος του α' μέρους, (το ματς ξεκίνησε στις 16:30), οι μπασκέτες βγαλμένες από τη δεκαετία του 1980, θεόσκληρες, άκαμπτες και βιδωμένες στραβά, ώστε και οι δύο να είναι υπερυψωμένες, η μία συσκευή των 24΄΄ δε λειτουργούσε, η άλλη υπολειτουργούσε (δεν ανανέωνε στα 14'' και δεν ηχούσε η κόρνα στη λήξη, οπότε σφύριζε ο σημειωτής).

Το ευχάριστο πάντως και για τις δύο ομάδες ήταν ότι το ματς διεξήχθη σε αθλητικό κλίμα και δε δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα, με τη γραμματεία και τους διαιτητές να στέκονται στο ύψος τους και να υπερβάλουν εαυτούς ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις από τις κάκιστες γηπεδικές συνθήκες», γράφουν οι νικητές στην ομάδα τους στο facebook.

Δεκάλεπτα: 10-8, 16-22, 26-27, 31-35
Διαιτητές: Αθανασιάδης-Σιαμαντούρας
Μορφέας (Γάλλος): Αλεξανδρίδης, Συμεωνίδης 3, Πετρίδης, Κιουτσουκάλης 5, Ασφαλτίδης 6 (2), Παρασκευόπουλος, Μηνάς 11, Γαβαλάς 6, Παπαβραμίδης.
Νέστωρ (Κοσμάς): Ζωγράφος 6 (2), Λίτσος 3 (1), Χατζόπουλος 2, Δουλγέρης 3, Πισχιτζής 4, Κατιγκάς 9, Παυλίδης 5, Φρύδας, Γιαμπάνης 3 (1), Γεωργάκας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια