Γκίμας: «Μονόδρομος η άνοδος»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Φίλιππου Βέροιας επί του Αρίωνα Πτολεμαΐδας ο Δημήτρης Γκίμας, αποδίδοντάς την στη σοβαρότητα με την οποία αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

Το συγκρότημα της Ημαθίας πέρασε και δεν… σταμάτησε από την Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής, με τον προπονητή του να τονίζει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πτολεμαΐδας και στον κόουτς Κυρατζή για την προσπάθειά τους. Για εμάς ήταν πιστεύουμε μια δίκαιη νίκη. Ήμασταν σοβαροί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι έτσι καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση των γηπεδούχων. Οφείλουμε, επίσης, να συγχαρούμε τους διαιτητές, Αγραφιώτη και Τσούλη, και να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αρίωνα για τη φιλοξενία.

Ο Φίλιππος επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΑΟΚ Βέροιας στο «Δημήτρης Βικέλας», αλλά ο Δημήτρης Γκίμας δεν θέλησε να σταθεί άλλο στην ευρεία νίκη τους επί του ΑΠΣ. Όπως πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή κι εμείς πάντα με πίστη προχωρούμε στο στόχο της ανόδου, που είναι για εμάς μονόδρομος. Προέχει, τώρα, το παιχνίδι της Κυριακής (12/11) με τα Γιάννενα στην έδρα μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια