Δύο παιχνίδια μέσα σε 24 ώρες θα παίξει ο ΑΣ Πέρα

Από τον ΑΣ Πέρα πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Είχαμε παρατηρήσει στους ορισμούς των αγώνων της ΕΚΑΣΘ κάτι περίεργο. Θεωρήσαμε ότι έγινε τυπογραφικό λάθος. Χθες το πρωί, διαπιστώσαμε ότι το λάθος έγινε πραγματικότητα.

Επικοινωνήσαμε με την ΕΚΑΣΘ, μας έδωσαν δίκαιο, αλλά λύση δεν βρέθηκε, η ομάδα των Αστεριών δεν βρήκε ημέρα για να αλλάξει τον αγώνα και φθάσαμε σήμερα να ψάχνουν λύση.

Χθες στις 21.30 παίξαμε στην Κλεάνθους με την ομάδα των Κενταύρων. Ο αγώνας τελείωσε στις 23.10. Το ευτράπελο είναι ότι έχει ορισθεί αγώνας 22 ώρες μετά. Οσοι το κατάλαβαν απλά χαμογέλασαν, με σχόλια του τύπου «ούτε στο ΝΒΑ».

Σήμερα λοιπόν μας όρισαν παιχνίδι 22 ώρες μετά, πράγμα σωματικά και ανθρώπινα αδύνατο, καθώς πρέπει να αγωνιστούμε στο Ιβανώφειο στις 21.45 με την ομάδα του ΣΑΕ Αστέρια, προφανώς ενάντια στους κανονισμούς που ορίζουν τουλάχιστον 24ωρο.

Απλά περιμένουμε».

*Μιλήσαμε με μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ για το θέμα και μας τόνισε ότι το πρόγραμμα με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες έχει ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο, χωρίς καμία αντίδραση. Ακόμη ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν νέες ώρες διεξαγωγής σε αρκετά γήπεδα, μεταξύ των οποίων και το "Ιβανώφειο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια