Η Εpsilon Νet, μέγας χορηγός του Παναθλητικού Συκεών- Pre Game τραπέζι στον «Γλυκάνισο»-Φωτορεπορτάζ

Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοίνωσε την επέκταση και αναβάθμιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Εpsilon Νet που για την σεζόν 2017 – 2018 θα αποκαλείται μέγας χορηγός του συλλόγου.

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, δραστηριοποιούμενος από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Training).

Εισήχθη στην εναλλακτική αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών το 2008, ενώ απασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο 300 συνεργατών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τα προϊόντα της Epsilon Net εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 27.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου καθώς και πολύ μεγάλου μεγέθους Ελληνικές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους δραστηριότητας.

Αποτελεί σήμερα την κορυφαία εταιρεία πληροφορικής της χώρας σε έργα ιδιωτικού τομέα με πλήθος διακρίσεων σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο όπως: «Κορυφαία Εταιρεία σε εργασιακό περιβάλλον σε Ελλάδα & Ευρώπη», «Νο 1 Ελληνική εταιρεία software στην Ευρώπη σε Έρευνα & Ανάπτυξη» σε αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Νο 1 εταιρεία Εξυπηρέτησης Πελατών» στα Εθνικά Βραβεία (Ε.Ι.Ε.Π.) καθώς και «Καλύτερη Εταιρεία για Λογιστές / Φοροτεχνικούς» στα BITE Awards.

O team manager του Παναθλητικού Συκεών, Βασίλης Πρασσάς δήλωσε: «Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που η Epsilon Net θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη γενική διευθύντρια της Epsilon Net κα Βάσω Αναγνώστου και τον διευθυντή πωλήσεων κο Νίκο Μίχο για το γεγονός ότι αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Παναθλητικός σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τα βήματα προόδου του Παναθλητικού και η γενικότερη αναπτυξιακή φιλοσοφία του έχουν πολλά κοινά με την πορεία που διέγραψε η Epsilon Net τα τελευταία χρόνια και την έχουν καταξιώσει ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της πληροφορικής».

O Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Εταιρειών Epsilon Net Μίχος Μίχος δήλωσε για τη νέα αυτή συνεργασία: «H Epsilon Net στηρίζει τον αθλητισμό. Δεν θα μπορούσε να μην σταθεί δίπλα στον Παναθλητικό, μια ομάδα της πόλης μας, με τον οποίο μας συνδέουν και σημαντικοί επαγγελματικοί δεσμοί. Το πάθος και η προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Ελπίζουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στην πρόοδο μιας γυναικείας ομάδας της πόλης μας που έχει φτάσει στο σημείο να ανταγωνίζεται μεγαθήρια του μπάσκετ. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι η δική μας πορεία, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες μα πάνω απ’ όλα με προγραμματισμό, μεθοδολογία και κυρίως με καινοτόμα και αναπτυξιακή πολιτική, χαρακτηριστικά τα οποία διακρίνουμε και στο πλάνο δράσης του Παναθλητικού Συκεών»

Pre Game τραπέζι στον «Γλυκάνισο»

υνάντηση σε ένα από το κορυφαία εστιατόρια της πόλης , τον «Γλυκάνισο», είχε η ομάδα του Παναθλητικού Συκεών. Στο τραπέζι άπαντες παρόντες , διοίκηση , παίκτριες και προπονητικό team , απόλαυσαν τους καλύτερους μεζέδες σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα , λίγο πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σύσσωμη η διοίκηση ευχαρίστησε τον Σταύρο Σωτηρούδη εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια