Νίκη με αφιερώσεις για την Old School

Νίκη στην πρεμιέρα για την Old School κόντρα στον ΕΟΝΘ με 51-44,σε ένα παιχνίδι που ήταν αμφίρροπο από την αρχή. Οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι που στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε μια μικρή διαφορά 8 πόντων.

Ωστόσο η Old School αντέδρασε και με καταπληκτική άμυνα στο τέταρτο δεκάλεπτο και σωστές επιλογές στην επίθεση πήρε το ροζ φύλλο. Η νίκη αφιερώνεται στους τραυματίες τις αναμέτρησης Σπυριδωνίδη  Κώστα, Παπανικολάου Νίκο, Νανάκο Ηρακλή, Κονδύλη Χρήστο και ελπίζουν να είναι σύντομα κοντά τους. Τέλος οι νικητές εύχονται στον… χαζομπαμπα της ομάδας Μικρούλη Αλέξανδρο αλλά και στον πρώην παίκτη  και χθεσινό αντίπαλο με την ομάδα της ΕΟΝΘ Αποστολίδη Θοδωρή να τους ζήσουν και να είναι καλότυχα τα καινούργια μέλη της οικογένειας τους.

OLD SCHOOL (Μαυρουδής Λ.): Χειριδης, Τσολακιδης 8(2), Παπανικολαου 2, Μποζινης, Σπυριδωνιδης 7(1), Τοπριτσικας 16(2), Εμμανουηλακης 11(1τρ), Σακκας, Νανακος, Κονδυλης 7(1).
ΕΟΝΘ (Μηδιατης): Δημητριάδης 2, Χανης 5, Κοϊμτσιδης, Μυκονιατης 1, Φαχουρι, Αποστολιδης 15 (1), Σαμαρας, Νικολαιδης 10, Τσαφαρης 9, Μητρουδης 2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια