Η Μονεμβασιά αγκάλιασε το μπάσκετ στο τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Στη Μονεμβασιά φιλοξενήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (7-8/10) το τουρνουά MILKO 3X3.
Συνολικά 140 παιδιά, 124 αγόρια και 16 κορίτσια, συμμετείχαν στις δραστηριότητες και ήρθαν πιο κοντά στο αγαπημένο τους άθλημα.

Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών και τριπόντων ήταν ο Γιώργος Λαμπράκης (Δημοτικό) και ο Ταξιάρχης Ζωτάλης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Στο τουρνουά MILKO 3X3 βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηρακλής Τριχείλης και ο ειδικός γραμματέας του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Μιχάλης Βακαλόπουλος, ενώ τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κουλουβάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Μονεμβασιάς Δημήτρης Χουσάκος, ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής γυμνασίου Νίκος Βλάχος, ο παλαίμαχος διεθνής άσος Νίκος Μαραγκός, ο γυμναστής του δημοτικού σχολείου Νεκτάριος Νιάκουλας και ο πρόεδρος της αθλητικής ένωσης Μονεμβασιάς Πάρης Χούτρης.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding. Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/10) στο 2ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου και στον πεζόδρομο στα Γιαννιτσά.


Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1130972317032820

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια