Πορτοκαλί διήμερο σε Αγ. Δημήτριο και Γιαννιτσά για το τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Ο Άγιος Δημήτριος και τα Γιαννιτσά φιλοξένησαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε τα δύο τουρνουά MILKO 3X3 και συνολικά 752 παιδιά αγκάλιασαν την πορτοκαλί μπάλα.

Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στον Άγιο Δημήτριο στο τουρνουά MILKO 3X3 βρέθηκαν 304 παιδιά. Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Παναγιώτης Αλευράς (Δημοτικό) και ο Αχιλλέας Ιακωβάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Κωνσταντίνος Τροκάι (Δημοτικό) και η Λυδία Τσούρτη (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Κώστας Χριστοδούλου (πρόεδρος Οργ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος), ο Νίκος Δασόπουλος (Αντιπρόεδρος Οργ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος), ο Βαγγέλης Λυμπεράτος (πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ), ο Ανδρέας Τσαγκαμίλης (πρόεδρος ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ), ο Κούλης Τσίχλας (πρόεδρος Αναπτυξιακού ΕΣΚΑΝΑ), ο Χαράλαμπος Μπέλλας (Πρόεδρος Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγ. Δημητρίου), ο Βασίλης Κουτσοβασίλης (Επικεφαλής Δημοκρατικής Παράταξης «Μετέχω»), ο Χρήστος Καραχάλιος (Δημ. Σύμβουλος/Μέλος ΔΣ του Οργανισμού), ο Χαράλαμπος Τζιμινίδης (Μέλος Οργ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος), Γιώρογς Νικολάκης (ΓΓ ΕΣΚΑΝΑ), ο Δημήτρης Καρανικόλας (Μέλος ΔΣ ΕΣΚΑΝΑ).

Στα Γιαννιτσά 448 παιδιά αγκάλιασαν το μπάσκετ. Ο Γιώργος Τσαϊρίδης ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών και ο Γιώργος Μπατζώνης στον αντίστοιχο των τριών πόντων. Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Γιαννιτσών, Γρηγόρης Στάμκος και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Το επόμενο διπλό μας ραντεβού έχει ήδη κλειστεί στο Ρέθυμνο, στην Παλαιά Πόλη στην Πλατεία Μικρασιατών και στο Σκουτάρι στην κεντρική πλατεία, το επόμενο Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στον Αγ. Δημήτριο














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια