Γέμισε μπάσκετ και παιδιά ο Λευκώνας Σερρών στο τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Ο Λευκώνας Σερρών φιλοξένησε το τουρνουά MILKO 3X3 το Σαββατοκύριακο (30/9-1/10), καθώς λόγω καιρικών συνθηκών το αντίστοιχο που ήταν να φιλοξενηθεί στη Νέα Σμύρνη, αναβλήθηκε.

Συνολικά 644 παιδιά, 516 αγόρια και 128 κορίτσια, διασκέδασαν με την ψυχή τους, δίνοντας καλύτερό τους εαυτό. Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Νικητής στον διαγωνισμό Ελεύθερων βολών ήταν ο Κίμων Δάρατζης και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Γιάννης Φραγκούλης. Στο τουρνουά MILKO 3X3 βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Αραμπατζής, ο πρόεδρος του ΚΕΔΗΣ, Βασίλης Τερζής και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding. Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο (7-8/10) στην Μονεμβασιά και στην Καρδίτσα.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια